Vodefone: Mesajul OFICIAL, ce da GRATIS pentru Clientii Romani

Vodafone Notificarea Clientilor Ofera GRATUIT Romani

Vodafone le transmite clientilor din Romania noi vesti grozave cu un anunt oficial prin care ii notifica in legatura cu ceea ce le ofera gratuit chiar acum, iar despre aceasta decizie speciala trebuie sa stie toti dintre cei care-I folosesc serviciile. Vodafone a anuntat astazi ca pentru clientii care platesc pentru serviciile sale de televiziune a pregatit o noua promotie speciala in cadrul careia da gratuit un televizor Samsung, dar si vouchere pentru magazinul sau online.

Vodafone le cere clientilor sai sa se uite la programele Viasat History si sa raspunda la intrebarile zilnice pe care le publica pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, iar asa se inscriu in promotie pentru a castiga tot ceea ce se ofera. Vorbim despre un televizor Smart de la Samsung impreuna cu vouchere si carti care sunt oferite castigatorilor, deci aveti motive pentru care sa participati la aceasta promotie speciala.

Vodefone: Mesajul OFICIAL, ce da GRATIS pentru Clientii Romani

Vodafone spune ca in perioada de desfasurare a concursului va fi publicata zilnic cate o intrebare la care trebuie sa raspunda clientii care folosesc serviciile de televiziune, iar in baza raspunsurilor vor fi alesi si castigatorii de catre companie. Asta inseamna ca zilnic va trebui sa fiti atenti la la intrebarile pe care le publica Vodafone pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, si sa va numarati printre cei care vor raspunde, dar e important sa o faceti si in mod corect.

Vodafone alege castigatorii dintre cei care publica comentarii, deci nu e neaparat important sa fiti primul, dar e important sa raspundeti in mod corect pentru ca daca gresiti raspunsul, si veti fi ales ca si castigator, nu veti primi vreunul dintre premii.

Vodafone vrea sa le ofere oamenilor mai multe motive sa urmareasca canalele de televiziune pe care le distribuie, asa ca e bine sa fiti atenti la ceea ce ofera in mod gratuit pentru noi toti, pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone mai desfasoara si alte promotii speciale pentru clientii din toata Romania, chiar si pentru cei care platesc pentru alte servicii in momentul de fata, asa ca e bine sa va uitati pe website-ul operatorului pentru tot ceea ce este disponibil.