BANCA Transilvania: Informarea URGENTA de Azi pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania Informarea URGENTA Azi Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania transmite o informare de urgenta despre care trebuie sa stie toti clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care este extrem de important pentru cei care vor sa-si protejeze banii. In contextul numeroaselor campanii de phishing care sunt in desfasurare in aceasta perioada, dar si a fraudelor online, BANCA Transilvania le spune tuturor clientilor din tara sa fie extrem de atenti.

BANCA Transilvania prezinta cateva recomandari pe care clientii ar trebui sa le puna in aplicare pentru a-si securiza conturile bancare, datele personale, dar si banii pe care-i au salvati in aceste conturi, situatia fiind una extrem de serioasa. BANCA Transilvania le spune in primul rand clientilor sa securizeze accesul la aplicatia de mobile banking pe care o folosesc, fie ca e BT Pay, sau Neo BT, prin activarea sistemului de recunoastere faciala, sau scanare a amprentei.

BANCA Transilvania: Informarea URGENTA de Azi pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania ne atentioneaza deasemenea sa nu comunicam absolut nimanui informatii cu privire la codul de acces al telefonului pentru deblocarea acestuia, iar asa ne asiguram ca nimeni nu va putea accesa datele care exista in acesta. In cazul in care se intampla sa pierdem vreun card, atunci BANCA Transilvania ne recomanda sa le blocam imediat prin intermediul aplicatiei pentru telefoane, sau chiar prin platforma de internet banking, oricum ne e mai usor, dar important e sa o facem.

BANCA Transilvania a publicat o multitudine de recomandari pentru clientii din Romania cu privire la metodele prin care se pot proteja impotriva fraudelor online, a atacurilor de tip phishing, dar si a persoanelor care vor sa le fure datele.

Vorbim despre o combinatie de masuri pentru protectie online, dar si offline, pe care toti clientii BANCA Transilvania trebuie sa le aiba in vedere pentru a se asigura ca nu isi pierd banii, care e posibil sa nu mai poata fi recuperati.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o lista detaliata cu informatii importante pe care ar trebui sa le avem in vedere pentru a ne asigura de faptul ca nimeni nu ne poate fura datele, sau banii, asa ca e bine sa mergeti acolo si sa le cititi chiar acum.