LIDL Romania: Noua Masura URGENTA Anuntata Tututor Clientilor Romani

LIDL Romania Masura URGENTA Anuntata Tututor Clientilor Romani

LIDL Romania a anuntat o importanta masura urgenta pentru clientii din toata tara, notificarea venind pentru toata lumea acum, intr-un moment in care foarte multa lume trebuie sa stie ceea ce este transmis de catre marele lant de supermarket-uri. Stiti deja ca foarte multe companii aduna ajutoare pentru refugiatii din Ucraina in aceasta perioada, iar cei de la LIDL Romania nu fac distinctie, fiind la fel de implicati precum restul lumii in acest proces.

LIDL Romania a publicat un mesaj prin care ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca pot dona orice fel de produse, sau alte ajutoare, in unele dintre magazinele sale din toata tara, ele fiind colectate si trimise apoi catre zonele in care este nevoie de ele. 110 magazine LIDL Romania din 40 de localitati din toata tara vor aduna toate aceste ajutoare pe care oamenii vor sa le ofere, astfel ca oricine poate merge in cadrul lor pentru a dona orice doreste.

LIDL Romania: Noua Masura URGENTA Anuntata Tututor Clientilor Romani

LIDL Romania aduna toate aceste ajutoare in parteneriat cu Reteaua nationala a Bancilor pentru Alimente din Romania, deci puteti fi siguri ca orice aveti de donat va ajunge acolo unde trebuie pentru a ajuta asa cum este necesar acum. LIDL Romania a spus ca oricine este interesat sa ii ajute pe refugiatii din Ucraina poate sa doneze produse alimentare neperisabile si produse de igiena, acestea urmand a fi sortate si duse in centre pentru distributie unde e nevoie de ele.

LIDL Romania are pe website-ul sau o lista cu toate locatiile din Romania in care sunt prezentate magazinele in care oricine poate merge pentru a lasa produse care sa ajunga mai apoi la persoanele care au intr-adevar nevoie de ele in aceasta perioada.

Ar fi indicat sa respectati regulile celor de la LIDL Romania in ceea ce priveste tipurile de produse care pot fi donate, iar asta pentru ca le simplificati procesul de sortare a lor si alocare acolo unde trebuie.

LIDL Romania nu este singurullant de super/hypermarket-uri care doneaza produse de acest gen, permite colectarea lor, sau doneaza direct bani, pentru ajutarea refugiatilor din Ucraina, deci veti putea face asta si prin alte locuri.

LIDL Romania Masura URGENTA Anuntata Tututor Clientilor Romani colecta