DACIA Duster 3: Modelele SPECIALE ale Noului SUV Romanesc

DACIA Duster 3 Modelele SPECIALE Noului SUV Romanesc

DACIA Duster 3 este asteptata de catre foarte multi fani ai DACIA in mai mutle versiuni decat cele standard care sunt disponibile si pentru seria actuala, iar asteptarile lor ar putea fi pe deplin indeplinite de catre compania romaneasca. DACIA Duster 3 este asteptata in versiuni hibrid de catre multi fani ai DACIA, si dupa cum prea bine stiti deja, exista mai multe tipuri de astfel de masini la Renault, iar in cazul SUV-ului care va fi fabricat la Mioveni, ne putem astepta sa vedem cel putin unul dintre ele.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansat initial intr-o versiune hibrida dupa 2025, asa cum este Jogger in momentul de fata, insa cei de la DACIA au spus recent ca inclusiv modele full hibrid de masini vor fi disponibile pana in 2030 pentru clientii din toata lumea. Nu este exclus ca Jogger sa fie primul model full hibrid, din moment ce e primul fara hibridizare completa, dar ne putem astepta ca si DACIA Duster 3 sa fie oferit in ambele versiuni, ba chiar si Bigster, care va fi lansat in 2025.

DACIA Duster 3: Modelele SPECIALE ale Noului SUV Romanesc

DACIA Duster 3 ar avea nevoie si de o baterie mai mare pentru un model de acest gen, dar planurile celor de la DACIA si Renault sunt de a oferi pana in 2030 cat mai multe modele de masini electrice, sau hibride, pentru ca pana in 2040 sa se renunte complet la actualele modele. Desigur ca acest plan ambitios va fi dus la final abia cand DACIA Duster 3 va deveni istorie si DACIA Duster 4 va fi lansat, dar pana atunci viitorul model ar trebui sa aduca si prima hibridisare pentru SUV-urile romanesti.

DACIA Duster 3 in versiune hibrida, indiferent de care va fi ea, desigur ca va fi si mult mai scump decat modelele actuale care sunt vandute pentru clienti, iar asta pentru ca e vorba de mai multa tehnologie, care face si productia mai scumpa, Asta s-a intamplat cu fiecare model de masina care la un moment dat a fost lansat intr-o versiune hibrida, iar DACIA Duster 3 nu va face distinctie, as acum si versiunea hibrida a Jogger va fi deasemenea mai scumpa decat cea standard.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata in 2024 de catre cei de la DACIA, dupa ce va fi prezentata in 2023, asa ca mai avem destul de mult asteptat dupa ea, chiar daca de anul acesta ar trebui sa apara si primele imagini cu noua masina pregatita pentru lansare.