LIDL Romania: Ce a Anuntat ca Ofera GRATUIT in Mod Oficial Clientilor

LIDL Romania Anuntat Ofera GRATUIT Oficial Clientilor

LIDL Romania i-a informat pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o noua surpriza majora, pentru ca a decis ceea ce ofera gratuit pentru oricare dintre cei care aleg sa ajunga in magazinele sale pentru a cumpara ceea ce este vandut.

Vorbim despre o noua campanie speciala pe care cei de la LIDL Romania au pregatit-o pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca decizia a fost luata de a oferi in mod gratuit o serie de premii speciale extrem de interesante pentru romani.

LIDL Romania ii anunta pe clientii care aleg sa cumpere produsele brand-ului Camara Noastra, despre faptul ca pot castiga un premiu in valoare de 3000 de euro, dar si 10 vouchere in valoare de 300 de LEI fiecare, totul daca aleg sa participe la promotie.

Vorbim despre o promotie speciala prin care cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa faca cumparaturi de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din toata tara, dar printre produsele cumparate trebuie sa fie unul de la Camara Noastra.

LIDL Romania pastreaza formatul campaniilor promotionale pe care le-a tot desfasurat in ultimul an, astfel ca nu vedem ceva diferit de la compania romaneasca din vreun punct de vedere, ci tot conditia de a cumpara produse de o anumita suma, impreuna cu unul al brand-ului din promotie.

LIDL Romania: Ce a Anuntat ca Ofera GRATUIT in Mod Oficial Clientilor

LIDL Romania Anuntat Ofera GRATUIT Oficial Clientilor Camara

In cazul produselor de la Camara Noastra pe care LIDL Romania le vinde in toate magazinele sale vorbim despre produse alimentare, sau bauturi nealcoolice, deci aveti de unde alege orice va intereseaza.

LIDL Romania vinde aceste produse in locatii speciale din magazinele sale, astfel ca va trebui sa le cautati in acele locuri pentru a descoperi ce fel de produse va intereseaza sa cumparati pentru a putea participa in cadrul promotiei care este acum in plina derulare.

Nu conteaza ce fel de produse cumparati din LIDL Romania, sau care de la Camara noastra, pentru a putea participa in cadrul promotiei, important fiind doar sa cumparati de suma minima, dar si unul de la acest brand.

LIDL Romania ne spune deasemenea faptul ca trebuie sa ne inscriem manual in cadrul acestui concurs special direct din website-ul lantului de supermarket-uri, iar asta pentru ca acolo exista un formular care trebie completat de catre noi.

Daca nu facem acest pas, cei de la LIDL Romania nu au cum sa stie ca noi vrem sa fim inscrisi, sau ca am cumparat produsele care trebuie, deci nu trebuie sa uitati sa parcurgeti inclusiv acest pas daca vreti sa participati pentru a castiga banii.