Raiffeisen Bank: Anuntul pentru Romani, ce da GRATIS in Romania

Raiffeisen Bank Anuntul Romani GRATIS Romania

Raiffeisen Bank a anuntat o noua hotarare impresionanta pentru clientii Romani in aceasta perioada, una care le spune ce li se ofera gratuit de catre banca daca decid sa profite de serviciile pe care aceasta le ofera in momentul de fata pentru ei. Vorbim despre o campanie speciala pe care cei de la Raiffeisen Bank o desfasoara in colaborare cu Mastercard, si care are la baza oferirea a 9 experiente VIP pentru clientii din toata Romania, daca sunt norocosi.

Raiffeisen Bank explica faptul ca impreuna cu Mastercard le ofera romanilor posibilitatea de a castiga una dintre cele 9 experiente VIP pentru UEFA Champions League, Roland-Garros sau FIBA 3×3 World Cup, deci aveti motive sa participati la ea. Conditia pe care Raiffeisen Bank o impune pentru clientii din toata Romania este ca ei sa isi faca un cont la banca pentru care sa le fie emis si un card Mastercard, iar asa participati automat la campanie.

Raiffeisen Bank: Anuntul pentru Romani, ce da GRATIS in Romania

Raiffeisen Bank nu impune vreo limita in ceea ce priveste tipul de cont care trebuie facut pentru a putea participa la aceasta campanie speciala pe care o desfasoara in momentul de fata, iar asta deoarece nu exista vreuna. Puteti face orice fel de cont vreti la Raiffeisen Bank, iar apoi va trebui doar sa emiteti un card Mastercard pentru el, si aveti o sansa de a castiga oricare dintre aceste premii speciale pe care banca ni le pune la dispozitie.

Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii sai din toata Romania despre aceasta promotie in tandem cu cea privind banii pe care ii pot castiga daca isi platesc taxele si impozitele folosind un card emis de catre VISA, o campanie care vizeaza mai multe banci. E foarte posibil si ca in cazul campaniei de la Mastercard sa fie vorba despre o promotie care vizeaza nu doar Raiffeisen Bank, ci mai multebanci din Romania, deci e important sa stiti inclusiv acest lucru.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau unele detalii cu privire la aceasta promotie, insa tot ceea ce ar trebui sa stiti este disponibil pe website-ul celor de la Mastercard, asa ca ar fi mai bine sa va uitati acolo pentru informatiile complete.