WhatsApp: Modificarea SECRETA foarte Importanta din iPhone si Android

WhatsApp Modificarea SECRETA Importanta iPhone Android

WhatsApp este in plina pregatire de lansare a uneia dintre cele mai importante schimbari pe care foarte multa lume o asteapta de extrem de multa vreme, iar intr-un final avem confirmarea oficiala ca ea va veni pentru iPhone si Android. Puteti vedea in imaginea de mai jos faptul ca WhatsApp vrea sa ne ofere posibilitatea de a expedia fisiere cu dimensiuni de pana la 2 GB catre oricare dintre persoanele cu care comunicam in cadrul platformei.

WhatsApp ne permite acum sa expediem fisiere cu dimensiuni de doar pana la 100 MB catre alte contacte care folosesc platforma de mesagerie, insa iata ca lucrurile se vor schimba in mult mai bine pentru cei care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android. Deocamdata doar utilizatorii WhatsApp din Argentina au posibilitatea de a expedia fisiere care au dimensiunea maxima de pana la 2 GB, dar functionalitatea va fi extinsa la nivel global, cand va fi pregatita.

WhatsApp: Modificarea SECRETA foarte Importanta din iPhone si Android

WhatsApp Modificarea SECRETA Importanta iPhone Android fisiere 2 GB

WhatsApp a implementat pentru cativa utilizatori din Argentina functionalitatea cu un mesaj de alerta care confirma faptul ca le este permis sa trimita fisiere cu dimensiuni de pana la 2GB, ceva care poate ar fi util pentru multe persoane. Cei de la WhatsApp folosesc serverele proprii pentru transferul acestor fisiere, deci nu vorbim despre utilizarea unor servicii externe, sau cel putin nu se arata asa ceva in mesajul de alerta de mai sus.

WhatsApp foloseste infrastructura Facebook pentru a ne oferi serviciile sale, astfel ca are capacitatea de a oferi functii de acest gen fara nici cea mai mica problema, si fara a recurge la servicii terte chiar si pentru fisere atat de mari. Cu 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie, insa daca Facebook poate oferi servicii similare pentru Messenger, atunci o poate face inclusiv pentru aceasta platforma.

WhatsApp va testa aceasta noua functionalitate pana in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a ne fi oferita, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest proiect sa fie dus la bun sfarsit de catre compania americana.