DACIA Duster: PROBLEMELE Mari Continua pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster PROBLEMELE Mari Continua SUV Romanesc

DACIA Duster este de departe una dintre cele mai populare masini fabricate in Romania, dupa cum prea bine stiti multi dintre voi, iar asta in conditiile in care grupul de la Mioveni a avut si in 2022 probleme foarte mari cu productia acestor masini. Stiti deja despre faptul ca nu sunt suficiente componente pentru a fabrica nu doar DACIA Duster, ci si alte modele ale DACIA, iar penuria de semiconductori este dublata acum de razboiul din Ucraina.

DACIA Duster a fost greu de produse, si cu mari intarzieri la livrari, de catre cei de la DACIA inainte ca razboiul din Ucraina sa inceapa, iar lucrurile se inrautatesc din cauza a ceea ce se intampla in tara vecina, din pacate pentru multi clienti. Cei de la DACIA sperau ca in 2022 sa recupereze o buna parte din ceea ce au pierdut cu productia DACIA Duster, Logan, Sandero, etc, insa dupa cum se prezinta lucrurile, pare improbabil ca acest lucru sa se intample in momentul de fata.

DACIA Duster: PROBLEMELE Mari Continua pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster este livrata foarte greu de catre cei de la DACIA inca de prin prima parte a anului trecut, compania sperand ca situatia sa se rezolve pana la final de 2021, dar e cat se poate de clar ca acest lucru nu s-a intamplat, iar sansele ca lucrurile sa se schimbe par mici. Chiar daca Renault face eforturi majore pentru ca producatorii din propriul grup sa aiba parte de componente suficiente pentru productia de masini, DACIA Duster va fi in continuare livrata la luni distanta de comanda.

DACIA Duster va avea parte si de o actualizare minora in perioada urmatoare, cu o versiune noua care va avea doar logo-ul nou implementat in mai multe elemente de caroserie, insa separat de asta, nu este de asteptat sa vedem alte schimbari majore. Pe partile tehnica, sau mecnica, e improbabil sa se mai schimbe ceva la DACIA Duster pana in 2024, cand va fi lansata generatia noua, cu foarte multe schimbari majore pregatite de catre DACIA.

DACIA Duster poate fi cumparata acum din Romania la preturi usor majorate de catre DACIA din cauza crizei de semiconductori, si nu e exclus ca razboiul din Ucraina sa aduca deasemenea alte cresteri pentru preturile masinilor romanesti.