DIGI RCS & RDS: Serviciul SPECIAL pe care il Ofera in Toata Romania

DIGI RCS & RDS Serviciul SPECIAL Toata Romania

DIGI RCS & RDS are milioane de clienti in toata Romania, dar si in alte tari importante din Europa, iar multi dintre cei din tara noastra nu stiu ceea ce ofera in momentul de fata grupul de telecomunicatii, iar aici vorbim despre ceva dedicat companiilor. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS au disponibil pentru clientii din toata Romania un sistem special de monitorizare a flotelor auto numit DIGI CarTracs, iar ideea in sine e una foarte interesanta.

DIGI RCS & RDS are acest sistem disponibil de ceva vreme pentru companiile din toata Romania, iar multumita lui clientii persoane juridice pot sa tina mult mai usor evidenta masinilor pe care le au in flote si in baza carora isi desfasoara afacerile. Cei de la DIGI RCS & RDS folosesc infrastructura de telecomunicatii din Romania pentru monitorizarea acestor flote, iar asta pentru ca dispozitivele instalate in masini utilizeaza atat conectivitate GPS, cat si internetul mobil.

DIGI RCS & RDS: Serviciul SPECIAL pe care il Ofera in Toata Romania

DIGI RCS & RDS Serviciul SPECIAL Toata Romania Cartracs

DIGI RCS & RDS spune ca acest sistem DIGI CarTracs ofera o varietate de informatii pentru clienti cu privire la localizarea masinilor in anumite ore ale zilei, cand pleaca, se opresc, pentru cat timp se deplaseaza, si nu doar atat. Solutia de monitorizare a flotelor pe care DIGI RCS & RDS o ofera este gandita pentru a afisa in timp real si locatia unei masini pe harta, astfel ca evidenta acestora poate fi foarte usor tinuta de catre oricine, de la distanta.

DIGI RCS & RDS permite inclusiv vizualizarea de rapoarte cu privire la acitivatate masinilor care sunt pe teren tot timpul, inclusiv foi de parcurs, impreuna cu statistici in legatura cu deplasarile facute de catre acestea prin toata tara. DIGI RCS & RDS si-a gandit sistemul pentru a fi utilizat in tara noastra, atat timp cat exista si acoperire pe partea de internet mobil, iar in lipsa ei monitorizarea in timp real probabil ca nu mai este disponibila.

DIGI RCS & RDS ofera acest sistem exclusiv pentru companii, impreuna cu abonamente care sa permita folosirea sistemelor de monitorizare online, generare de rapoarte, etc, iar detalii despre preturile tuturor sunt furnizate doar la cerere clientilor.