Windows 11: Enervata Problema MAJORA Rezolvata In Sfarsit de Microsoft

Windows 11 Enervata Problema MAJORA Rezolvata Sfarsit Microsoft

Windows 11 a fost lansat in a doua parte a anului 2021 de catre compania Microsoft, si in ciuda sperantelor foarte multor oameni, se dovedeste a fi doar una dintre noile mari probleme ale americanilor, inlocuind Windows 10 in topul acestor probleme. Astazi vorbim despre una noua legata de Windows 11, iar asta pentru ca Microsoft se chinuie sa repare un bug din cauza caruia sistemul de operare nu prea functioneaza bine.

Windows 11 a “mostenit” o serie de probleme serioase legate de DirectX si binecunoscutele “ecrane albastre”, iar compania Microsoft a decis ca intr-un final ele trebuie rezolvate pentru ca oamenii sa aiba parte de o experienta de folosire mai buna. In aceasta idee, un nou patch pentru Windows 11 la care compania Microsoft lucreaza de ceva vreme, urmeaza sa fie lansat foarte curand si va rezolva aceasta problema legata de DirectX si “ecranele albastre”.

Windows 11: Enervata Problema MAJORA Rezolvata In Sfarsit de Microsoft

Windows 11 are in acest patch inclusa si o lista de schimbari, iar conform acesteia, problemele cu “ecranele albastre” generate, aparent, de catre DirectX, nu aveau legatura cu driverele, sau acest software, ci cu sistemul de operare in sine. Avand in vedere ca Microsoft a reusit sa descopere de la ce anume provine aceasta problema a Windows 11, partea bvuna este acum ca se pare ca s-a gasit si o rezolvare pentru ca toata lumea sa poata profita de tot.

Windows 11 are deasemenea si alte rezolvari de probleme implementate de catre compania Microsoft ca parte a acestui patch foarte important pe care il vom avea disponibil destul de curand, el fiind in momentul de fata testat de catre unii utilizatori. Daca Windows 11 va avea aceasta problema cu DirectX si “ecranele albastre” rezolvata intr-un final, atunci vorbim despre un foarte mare pas inainte facut de catre Microsoft in ultimii ani.

Windows 11 mai are si atel rezolvari de probleme pregatite pentru lansare in aceasta perioada, insa toate dintre ele sunt testate temeinic de catre Microsoft pentru a se transforma in reale dezastre, la fel ca multe dintre actualizarile urmatoare.