WhatsApp: Doua Noi Schimbari SECRETE pentru PC, iPhone si Android

WhatsApp Doua Schimbari SECRETE PC iPhone Android

WhatsApp vrea sa lanseze inca doua noi schimbari pentru iPhone, Android, si PC-urile din intreaga lume, ele avand menirea de a le permite utilizatorilor sa foloseasca ceva ce este extrem de important pentru experienta generala de folosire. Vorbim aici despre 3 aplicatii diferite pe care WhatsApp le ofera pentru oameni, iar ele au functionalitati diferite disponibile pentru ca sunt folosite in iOS, Android, dar si Windows, pe diverse versiuni ale sale.

WhatsApp a implementat, in primul rand, in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android noi optiuni pentru sondajele de opinie care pot fi create in cadrul grupurilor de conversatii de catre administratorii lor. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceste optiuni noi disponibile chiar acum pentru oricine este interesat de ele, iar ele pot fi extrem de utile in WhatsApp pentru a obtine mai multe informatii de la oameni in sondajele din grupuri.

WhatsApp Doua Schimbari SECRETE PC iPhone Android grupuri sondaje

WhatsApp: Doua Noi Schimbari SECRETE pentru PC, iPhone si Android

WhatsApp nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca le ofera deasemenea utilizatorilor care-i folosesc aplicatia de pe calculatoare posibilitatea de a vedea previzualizari pentru link-urile pe care le primesc de la diverse persoane in cadrul conversatiilor. Acest sistem a fost implementat de catre WhatsApp de ceva vreme in cadrul aplicatiei pentru Windows, dar el nu a functionat in mod corect pana recent, cand se pare ca problema a fost rezolvata, acest sistem fiind foarte important.

WhatsApp Doua Schimbari SECRETE PC iPhone Android previzualizari PC

WhatsApp lucreaza in mod constant la foarte multe schimbari importante pentru utilizatori din intreaga lume, acestea fiind gandite pentru a le oferi oamenilor doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre utilizarea platformei de mesagerie. Desigur ca unele dintre aceste modificari nu vor ajunge chiar atat de rapid in iPhone, Android, PC-uri inainte de a fi verificate temeinic de catre WhatsApp pentru a se asigura toata lumea de faptul ca ele functioneaza in mod corect.

WhatsApp mai pregateste si multe alte schimbari importante pentru utilizatorii sai, asa ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca ele sa ne fie oferite pentru a ni se imbunatati simtitor experienta de folosire a aplicatiei.