BRD Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Romani Acum

BRD Romania Notificarea Oficiala GRATUIT Romani Acum

BRD Romania ii notifica pe clientii din intreaga tara in legatrura cu ceea ce le ofera gratuit in momentul de fata, insa acelasi lucru este valabil pentru restul romanilor, fie ca ii sunt clienti pentru vreun serviciu, sau decid sa devina acum. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa organizeze o noua campanie speciala prin care le ofera romanilor posibilitatea de a primi gratuit o masina, sau sute de carduri pentru cumparaturi de la eMAG.

BRD Romania anunta ca ofera gratuit un Renault Clio E-Tech Hybrid pentru unul dintre romanii care isi creeaza un card de credit la banca si sunt suficient de norocosi, masina fiind ideala pentru cei care se deplaseaza mai mult prin oras. Separat de aceasta masina, cele 200 de carduri pentru cumparaturi de la eMAG sunt oferite cu valoarea de 200 de LEI fiecare, deci veti avea ce sa cumparati de la eMAG daca veti castiga in campania BRD Romania.

BRD Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT pentru Romani Acum

BRD Romania spune ca oricare dintre romanii care aleg sa isi achizitioneze cardul de credit Gold vor avea sanse duble de castig, deci merita sa aveti in vedere aceasta oportunitate pentru a nu rata o sansa care s-ar putea sa nu mai revina prea curand. Puteti vedea mai jos cum arata cele doua carduri de credit pe care BRD Romania le ofera pentru clientii din toata Romania, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce puteti primi.

BRD Romania are anumite conditii pentru a acorda carduri de credit pentru clientii din Romania, si trebuie sa le verificati cu mare atentie pentru a fi siguri ca le indepliniti inainte de a decide sa profitati, sau nu, de oferta. Dupa cum v-am spus si mai sus, nu conteaza daca sunteti deja client al BRD Romania, sau daca deveniti acum pentru prima oara, aveti oricum sanse de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite.

BRD Romania desfasoara aceasta campanie speciala doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa profitati de tot rapid, inainte ca ea sa dispara, impreuna cu tot ceea ce este oferit gratuit.