iPhone 14 va fi Lansat cu Noi Schimbari Majore pentru Ecran

iPhone 14 Lansat Noi Schimbari Majore Ecran

iPhone 14 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Apple o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar noi informatii legate de lansarea sa indica faptul ca vom vedea o serie de schimbari majore pentru ecranul modelelor Pro care vor fi puse la vanzare.

iPhone 14 Pro Max ar urma sa fie modelul in care vor veni schimbari majore pentru clienti, iar conform unui leaker, se pare ca ecranul urmatorului model de telefon ar trebui sa aiba marginile cu 20% mai subtiri in comparatie cu modelul din seria iPhone 13 care este vandut acum.

iPhone 14 Lansat Noi Schimbari Majore Ecran margini

iPhone 14 Pro ar urma sa aiba deasemenea parte de schimbari pentru ecran, chiar daca pentru acest model ele vor fi mai mici, iar iPhone 14 va avea cele mai putine modificari de acest gen, asa cum multa lume stia deja inca din istoria lansarilor anterioare de produse ale Apple.

iPhone 14 Lansat Noi Schimbari Majore Ecran design total

iPhone 14 nu va veni totusi doar cu modificari pentru ecran, ci si cu un procesor mult mai performant, poate cu o tehnologie noua pentru ecran, cu o baterie mai mare, plus cu cine stie ce alte modificari majore care sa imbunatateasca experienta generala de utilizare.

iPhone 14 este o serie de telefoane pregatita pentru a fi dezvaluita in luna septembrie, cel mai probabil in prima parte a ei, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in a doua parte, la 12 zile dupa prezentarea oficiala, insa pana atunci ii vom afla mult mai multe dintre secretele sale.