Lansarea iOS 16 Anuntata Oficial de catre compania Apple

Lansarea iOS 16 Anuntata Oficial Apple

Lansarea iOS 16 a fost anuntata oficial de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad din intreaga lume, viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri fiind pregatita pentru a fi dezvaluita in mod oficial in data de 6 iunie.

iOS 16 va fi prezentat pentru prima oara in mod oficial de catre Apple, impreuna cu unele dintre noutatile pentru iPhone si iPad la care cei din Cupertino lucreaza chiar in momentul de fata pentru a le oferi tuturor clientilor, abia de prin toamna.

iOS 16 va fi lansat in versiune beta chiar in ziua prezentarii in cadrul WWDC 2022, Apple urmand a testa sistemul de operare pana in toamna, atunci cand va prezenta seria iPhone 14, impreuna cu alte noutati importante care vor fi oferite special pentru telefoane.

iOS 16 va avea parte de foarte multe actualizari peste vara ca parte a versiunilor beta care vor fi disponibile pentru iPhone si iPad, asa ca ramane doar sa vedem ce se va intampla peste 2 luni de zile, in momentul in care noua versiune va fi disponibila.