LIDL Romania: Masura IMPORTANTA pentru Toate Magazinele Anuntata Oficial

LIDL Romania Masura IMPORTANTA Toate Magazinele Anuntata Oficial

LIDL Romania a publicat o noua informare extrem de importanta pentru milioane de romani din toata tara astazi, iar asta pentru ca lantul de supermarket-uri a luat o decizie despre care toti trebuie sa stim deoarece magazinele vor fi inchise de Paste. Conform deciziei pe care LIDL Romania a facut-o deja publica, in zilele de 24 si 25 aprilie, toate magazinele sale din Romania vor fi inchise pentru ca angajatii sa aiba posibilitatea de a se bucura de aceasta sarbatoare.

LIDL Romania merge aici pe un trend pe care l-am vazut si in cursul anilor trecuti, cand lantul de supermarket-uri a decis deasemenea sa le ofere doua zile libere angajatilor pentru a putea petrece sarbatorile in liniste, de pe 26 aprilie ele urmand a fi redeschise. Practic, in ajunul Pastelui, si in prima zi de Paste magazinele LIDL Romania vor fi complet inchise de catre companie, deci daca vreti sa faceti cumparaturi, trebuie sa va grabiti inainte de aceste date.

LIDL Romania: Masura IMPORTANTA pentru Toate Magazinele Anuntata Oficial

LIDL Romania Masura IMPORTANTA Toate Magazinele Anuntata Oficial program Paste

LIDL Romania a publicat deja cataloagele de produse pe care le pot cumpara romanii in aceasta perioada din oricare dintre magazinele din toata tara, deci stiti ce puteti sa aveti pe masa in cursul celor doua zile de sarbatoare de Paste. Vorbim despre foarte multe produse ale LIDL Romania, atat cu brand propriu, cat si de la alti producatori, care au preturi preferentiale in aceasta perioada pentru oricare dintre clientii din toata tara.

LIDL Romania pregateste deasemenea si multe alte promotii extrem de bune in perioada urmatoare, anuntand in mod constant diverse oferte grozave de care oricine poate sa profite, insa numai pentru o perioada foarte limitata de timp, din pacate. Exista deasemenea si cateva concursuri speciale pe care LIDL Romania le are deschise, sau pe care le va avea in pregatire in perioada urmatoare, asa ca trebuie doar sa fim atenti la ceea ce va fi anuntat in mod oficial.

LIDL Romania si-a anuntat deja catalogul de produse noi pentru saptamana viitoare, iar in urmatoarele zile il vom vedea si pe cel oficial cu produse de care ne vom putea bucura de Paste in toata tara, deci asteptarea va fi una de scurta durata.