DACIA Logan 3: Noile PROBLEME Majore din Cauza Razboiului din Ucraina

DACIA Logan 3 Noile PROBLEME Majore Cauza Razboiului Ucraina

DACIA Logan 3 este de departe cea mai populara masina din Romania la inceputul anului 2022, sedanul produs la Mioveni inregistrand in aceste prime luni un succes incredibil de mare printre romanii care cauta o masina noua. Vanzarile foarte bune pe care DACIA Logan 3 le are sunt surprinzatoare, insa din pacate, problemele generate de catre criza semiconductorilor si razboiul din Rusia duc la noi opriri de productie in fabrica de la Mioveni.

DACIA Logan 3 a avut vanzarile foarte serios afectate in 2021 din cauza problemelor generate de catre criza de semiconductori, dar si de pandemia de Coronavirus, astfel ca razboiul din Ucraina doar intensifica si mai mult problemele de productie. DACIA nu este singurul producator care are probleme foarte mari in momentul de fata cu productia de automobile, iar DACIA Logan 3 nu este singurul model afectat, dar este cel cu vanzarile cele mai mari.

DACIA Logan 3: Noile PROBLEME Majore din Cauza Razboiului din Ucraina

DACIA Logan 3 este produsa la Miovni in cantitatile cele mai mari, iar intreruperea temporara a productiei pentru mai multe zile inseamna ca multe masini nu vor fi fabricate de catre compania romaneasca pentru a fi puse la vanzare. Vanzarile DACIA Logan 3 sunt extrem de importante pentru veniturile anuale ale celor de la DACIA, astfel ca orice fel de intreruperi ale procesului de fabricatie pot genera pierderi serioase pentru compania romaneasca.

DACIA Logan 3 a crescut serios in vanzari in primele luni din anul 2022, in comparatie cu anul 2021, iar mai toata lumea era extrem de optimista cu privire la evolutia lucrurilor in cursul acestui an, dar razboiul din Ucraina a dat totul peste cap. Avand in vedere ca nu se intrevede o oprire a razboiului din Ucraina prea curand, e de presupus ca nici productia DACIA Logan 3 nu va reveni prea curand la normal, astfel ca e posibil sa nu se atinga obiectivele de vanzari.

DACIA Logan 3 este cea mai populara masina din Romania in momentul de fata, insa in alte tari din Europa, sau de pe glob, vanzarile sedanului produs la Mioveni nu sunt tocmai la fel de mari, masina fiind retrasa de pe multe piete in 2021.