DACIA Duster: Anuntul UIMITOR in Romania, la ce Nu se Astepta mai Nimeni

DACIA Duster Anuntul UIMITOR Romania Astepta Nimeni

DACIA Duster este singurul SUV romanesc, el fiind fabricat la Mioveni, dar si inalte cateva uzine de pe glob, iar in Europa se bucura de un succes surprinzator de mare in fiecare an. Succesul din Europa incepe sa-si faca simtita prezenta inclusiv in Romania, iar asta pentru ca DACIA Duster a reusit ceva ce putina lume se astepta sa vada in aceasta perioada, mai exact a reusit sa depaseasca Logan la inmatricularile lunare, o realizare cu adevarat impresionanta.

DACIA Duster a inregistrat 697 de inmatriculari in Romania in luna martie a acestui an, conform autoritatilor din tara noastra, cu peste 10% mai multe decat Logan, o veste impresionanta din multe puncte de vedere. Logan a dominat topul inmatricularilor in Romania pentru multe luni in 2021, fiind depasita doar de catre Spring in momentul lansarii, asta in timp ce DACIA Duster a fost mai totdeauna pe locurile 2 si 3 in ceea ce priveste inmatricularile.

DACIA Duster: Anuntul UIMITOR in Romania, la ce Nu se Astepta mai Nimeni

DACIA Duster a reusit in martie 2022 sa treaca pe prima pozitie totusi, versiunea facelift a SUV-ului facut pe o platforma veche de 2 ani fiind totusi populara in randul romanilor. E greu de spus daca scaderea vanzarilor pentru Logan 3, 613 in martie 2022, are la baza productia redusa pentru masina, sau lipsa de interes a romanilor, dar chiar si asa, DACIA Duster se plaseaza pe locul 1 in inmatricularile de autoturisme in Romania pentru luna martie a anului 2022.

DACIA Duster a ajuns acum pe locul 2 in topul inmatricularilor in Romania pentru anul 2022, in spatele Logan 3 la o distanta de cam 400 de unitati inmatriculate, dar ea ar putea scadea foarte rapid. Este interesant cat de mult a crescut numarul inmatricularilor pentru DACIA Duster in ultima luna, si multi se vor astepta ca lucrurile sa mearga in aceeasi directie in cursul urmatoarelor luni, dar e greu de spus daca interesul va ramane ridicat pentru masina, sau nu.

DACIA Duster nu va mai avea parte de imbunatatiri in perioada imediat, iar asta pentru ca abia in 2023 va fi lansat modelul de generatie a 3-a, iar abia in 2024 vom vedea masina in reprezentantele din tara.