DIGI Romania: Vestile pentru Clienti, e GRATUIT Acum pentru Toti Romanii

DIGI Romania Vestile Clienti GRATUIT Acum Toti Romanii

DIGI Romania ii notifica pe milioanele de clienti din toata tara in legatura cu o masura foarte importanta pe care a decis sa o aplice la nivelul intregii tari, iar asta inseamna ca le si da in mod gratuit ceva de care ei pot sa profite chiar acum. Daca in urma cu doar cateva zile v-am spus ca DIGI Romania a decis sa le ofere romanilor 2 luni de gratuitate pentru serviciile de televiziune pe care le pot contracta, iar acum aflam ca a mers chiar mai departe.

DIGI Romania le spune romanilor care-I folosesc serviciile de televiziune in tara noastra ca daca aleg sa activeze si extraoptiunea MAXPAK pentru ele, atunci beneficiaza de 2 luni de gratuitate pentru aceasta, exact precum in cazul abonamentelor digitale de televiziune. In cazul in care nu ati stiut, extraoptiunea MAXPAK pentru serviciile de televiziune oferite de catre DIGI Romania ne ofera posibilitatea de a vedea HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, impreuna cu versiunile HD.

DIGI Romania: Vestile pentru Clienti, e GRATUIT Acum pentru Toti Romanii

DIGI Romania percepe in mod normal o taxa de 15 LEI pe luna pentru a oferi acces la aceste canale de televiziune, iar desigur ca aveti parte de acces inclusiv la platforma online prin care este disponibil tot continutul HBO Max in toata Romania. Cele 2 luni de gratuitate oferite de catre DIGI Romania sunt oferite segmentat, cate 1 in fiecare an de contract, pentru ca este obligatoriu sa semnati un contract cu o  perioada de valabilitate de 2 ani de zile.

DIGI Romania este lider pe piata serviciilor de televiziune din Romania, cu cel mai mare numar de clienti dintre toate companiile care ofera servicii de acest gen, iar in mod regulat are diverse promotii de acest gen pentru clientii care vor sa profite de ele. Desigur ca in cazul fiecareia dintre ele este nevoie de contractarea serviciului impreuna cu o perioada de valabilitate de 2 ani de zile, asa ca e foarte important sa aveti in vedere inclusiv acest lucru.

DIGI Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceste promotii speciale, asa ca daca sunteti interesati cu adevarat de ele, ar trebui sa mergeti acolo pentru a afla tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu ele.