CEC Bank: Anuntul de ULTIM MOMENT cu Decizia pentru Clienti

CEC Bank Anuntul ULTIM MOMENT Decizia Clienti

CEC Bank a publicat un anunt de ultim moment care vizeaza toti clientii din intreaga Romanie in momentul de fata, iar asta pentru ca a publicat o hotarare despre care ar trebui sa stie toata lumea. Dupa cum prea bine stiti deja, in cursul urmatoarelor zile companiile din Romania vor avea programe diferite pentru Paste, astfel ca nu toate vor interactiona cu publicul, iar CEC Bank nu face distinctie din acest punct de vedere, ba din contra.

CEC Bank a anuntat ca intre 22 aprilie si 25 aprilie, inclusiv, toate agentiile sale din Romania vor fi inchise, astfel ca nu vom putea merge undeva pentru a rezolva orice fel de probleme am avea. CEC Bank nu va avea deschise nici macar agentiile din cadrul centrelor comerciale, astfel ca singura solutie pentru a primi orice fel de ajutor de urgenta ramane centrul de suport telefonic, iar asta pentru ca el ar trebui sa fie, in mod teoretic, deschise.

CEC Bank: Anuntul de ULTIM MOMENT cu Decizia pentru Clienti

CEC Bank nu ofera vreun detaliu vis-a-vis de acest lucru, dar in mod normal ar trebui sa aiba deschise centrele telefonice de suport pentru relatii cu clientii, asa ca e bine sa incrcatia colo cu orice fel de urgente. Masura pe care cei de la CEC Bank au luat-o nu este una tocmai neasteptata, iar asta pentru ca exista si alte banci care au luat decizii similare cand vine vorba despre programul de lucru cu publicul in cursul urmatoarelor zile inainte, sau dupa, Paste.

CEC Bank are foarte multi clienti in toata Romania, astfel ca exista destui oameni care pot ajunge intr-un moment, sau altul, sa aiba nevoie de ajutor, dar din pacate apelurile telefonice raman singura solutie. Desigur ca in toata aceasta situatie ne vom putea baza pe bancomate pentru a scoate bani, sau eventual a plati facturi si schimba bani, in cazul celor multifunctionale, asa ca nu trebuie sa va faceti griji dina cest punct de vedere in ceea ce priveste CEC Bank.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce se va intampla in cursul urmatoarelor zile inainte de Paste, asa ca trebuie doar sa fiti atenti la ceea ce ne este prezentat.