DIGI RCS & RDS: Hotararea IMPORTANTA Anuntata pentru Clientii Romani

DIGI RCS & RDS Hotararea IMPORTANTA Anuntata Clientii Romani

DIGI RCS & RDS a dezvaluit in mod oficial o decizie de care pot profita foarte multi romani in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre hotararea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a beneficia de oferte de protare cu noi telefoane bune. Vorbim despre telefoane pe care cei de la DIGI RCS & RDS le ofera fie in rate fara avans, fie in rate cu un avans mic, insa in orice caz, exista cateva surprize foarte interesante pentru clienti.

DIGI RCS & RDS ofera aceste modele de telefoane la preturi speciale in aceasta perioada de timp exclusiv pentru romanii care vor sa profite de ofertele de portare care sunt disponibile in aceasta perioada, ele fiind unele care nu trebuie trecute cu vederea. Stiti prea bine ca DIGI RCS & RDS are unele dintre cele mai bune oferte de portare din grupul companiilor de telecomunicatii din Romania, asa ca ar fi bine sa va uitati cu atentie la ceea ce ne spune.

DIGI RCS & RDS: Hotararea IMPORTANTA Anuntata pentru Clientii Romani

DIGI RCS & RDS ofera telefoanele Samsung GALAXY A53 5G, OPPO Reno7 Lite 5G, Moto G31 si Redmi Note 11 la preturi speciale in aceasta perioada, iar dupa cum puteti vedea, doua dintre modele sunt 5G, deci vor oferi si performante bune pe partea de internet mobil. Cei de la DIGI RCS & RDS au inceput in ultima vreme sa aiba oferte tot mai bune pentru telefoane mobile potrivite pentru clientii din Romania, dar si mai multe modele 5G in oferte.

DIGI RCS & RDS isi imbunatateste constant infrastructura de telecomunicatii din Romania, exceptie facand partea 5G, care a ramas blocata din cauza a ceea ce se intampla la nivel guvernamental in tara noastra, in special cu situatia Huawei. Chiar si asa, cei care aleg sa cumpere telefoane 5G de la companie, si le folosesc in reteaua 5G, vor avea ocazia de a se bucura de preturi speciale pe care le vor avea disponibile pentru o perioada limitata de timp.

DIGI RCS & RDS mai are si alte promotii pentru alte dintre serviciile pe care le ofera in Romania in aceasta perioada, sa ca e bine sa va uitati cu atentie si la alte ofertele speciale care ne sunt oferite acum.