BCR Romania: Notificarea Oficiala, ce le da GRATUIT Clientilor Romani

BCR Romania Notificarea Oficiala GRATUIT Clientilor Romani

BCR Romania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania, sau pe romanii care ii pot deveni clienti, despre ceea ce le ofera gratuit in urma unei decizii foarte importante despre care ar trebui sa stie. Mai exact, vorbim despre un anunt al celor de la BCR Romania care dezvaluie oferirea unor premii de peste 9.000 de LEI pentru clientii norocosi care decid sa participe la o promotie speciala pe care o are disponibila in momentul de fata pentru ei.

BCR Romania spune ca ofera aceste premii atat catre clienti, dar in acelasi cuantum va vira sumele si catre trei ONG-uri alese de catre castigatorii acestei campanii care este in plin proces de desfasurare in momentul de fata acum. Vorbim despre un premiu in valoare de 5.000 de LEI, unul in valoare de 2.500 de LEI si inca unul in valoare de 1.200 de LEI, toate 3 fiind oferite oricaror romani care aleg sa participe la aceasta campanie disponibila in momentul de fata.

BCR Romania: Notificarea Oficiala, ce le da GRATUIT Clientilor Romani

BCR Romania desfasoara aceasta campanie doar pentru romanii care au varsta cuprinsa intre 14 – 26 de ani, astfel ca vorbim despre un numar redus de tineri care pot participa, insa sumele de bani oferite sunt cu siguranta foarte importante pentru multi dintre ei. Pentru a participa la aceasta campanie, BCR Romania le cere clientilor eligibili sa faca plati folosindu-si cardurile emise de catre banca, iar asa vor fi in mod automat inscrisi in campanie.

BCR Romania le spune clientilor eligibili faptul ca pot face platile cu cardurile, cu telefonul, sau direct prin aplicatia George, deci nu conteaza cum realizati aceasta plata, ci e doar important sa o faceti pentru a fi inscrisi in cadrul campaniei. Asta inseamna ca oricine poate sa se inscrie extrem de usor pentru a participa la aceasta proomtie foarte interesanta care este disponibila doar pentru o perioada foarte limitata de timp de la BCR Romania.

BCR Romania mai are si alte promotii speciale pentru clientii din toata tara, chiar si de cei cu varsta mai mare de 26 de ani, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la toate ofertele care sunt disponibile in momentul de fata pentru noi toti.