WhatsApp face in SECRET Noi Schimbari pentru iPhone si Android

WhatsApp SECRET Noi Schimbari iPhone Android status conversatii

WhatsApp continua sa faca in secret schimbari importante pentru utilizatorii care folosesc aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca acum vorbim despre ceva care nu parea probabil pentru platforma. Mai exact, dupa ce a implementat posibilitatea de a publica statusuri in cadrul aplicatiei, cu multi ani in urma, WhatsApp vrea acum sa aduca aceste statusuri din sectiunea dedicata direct in sectiunea de conversatii, dupa cum puteti vedea mai jos.

WhatsApp a decis sa implementeze acest lucru special pentru utilizatorii care sunt interesati sa se uite la ceea ce se mai intampla in vietile altor oameni, noua modificare aducand totul mai aproape de atentia noastra. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata integrarea aceasta pentru aplicatia pe care o putem folosi in telefoanele iPhone si Android, iar ideea in sine este una destul de simpla, statusurile fiind afisate in partea superioara a interfetei de conversatii.

WhatsApp face in SECRET Noi Schimbari pentru iPhone si Android

WhatsApp SECRET Noi Schimbari iPhone Android status conversatii chat

WhatsApp spusese acum aproximativ 2 ani de zile ca peste 400 de milioane de oameni publica zilnic statusuri pentru prietenii din platforma, cifra fiind uriasa, dar e posibil ca ea sa fi crescut intre timp. Din moment ce WhatsApp a decis sa implementeze statusurile direct in sectiunea de conversatii a aplicatiei, e clar ca exista intres pentru ea, ceea ce ne poate aduce chiar mai multe pentru publicarea, sau vizualizarea, acestor statusuri in cadrul aplicatiei.

WhatsApp are aceasta functionalitate implementata acum in versiunile beta ale aplicatiei dupa ce Instagram a decis sa faca fix aceeasi modificare pentru aplicatia sa, iar multi au observat deja acest lucru. WhatsApp a preluat foarte multe schimbari importante din cadrul celorlalte aplicatii ale companiei Facebook, ideea americanilor fiind de a oferi experiente cat se poate de similare pentru oameni, indiferent de unde anume utilizeaza aplicatiile grupului.

WhatsApp mai are si foarte multe schimbari majore pregatite pentru lansare pentru utilizatorii din intreaga lume, insa va fi nevoie de multa rabdare pentru a ne bucura de schimbarile gandite pentru noi.