GIGI Becali: Anunturile Importante de Ultim Moment cu care a Surprins Romanii

GIGI Becali Anunturile Importante Ultim Moment Surprins Romanii

Gigi Becali a facut o serie de anunturi importante care au surprins foarte multi romani din intreaga tara, iar asta deoarece patronul echipei de fotbal FCSB a decis sa vorbeasca despre situatia privind cererea echipei sale de fotbal de a juca meciul cu CFR Cluj pe stadionul Ghencea, dar si raspunsul primit de la Vasile Dincu.

Gigi Becali vorbeste mai jos despre ceea ce se intampla cu cererea facuta pentru a juca pe stadionul Ghencea, si cat de mult conteaza aceasta partida din LIGA 1 pentru stabilirea campioanei acestui campionat, sansele fiind totusi foarte mici ca meciul sa se dispute pe acest stadion din tara noastra.

“Eu v-am spus ca sa vedem dupa meciul cu Craiova, sa vedem daca este nevoie, in al doilea rand, nu sunt sperante prea mari pentru ca este stadionul poporului, si stadionul poporului, poporul este al lui Dincu. Deci ala este stadionul poporului, iar stadionul cu tot cu popor este al lui Dincu.

El, Dincu, e al lui, el i-a nascut, si poporul l-a nascut el, si stadionul l-a nascut el. El, marele filosof, sociolog, zice ca e echipa poporului. Domnule, zice ca e echipa poporului, pai nu a fost echipa poporului ? Si poporul n-a mai putut, ca nu i-a mai dat voie legea ca sa aiba poporul echipa.

E echipa comunitatii, primesc oamenii bani, cutare. Pai si daca stadionul este al poporului, pai ar trebui facut un refereundum pentru ca poporul vrea ca FCSB sa joace acolo. Poporul vrea sa respecte legea. Echipa aia cand a fost preluata de la armata, si pentru care generalii si ministrii au semnat, n-a dat-o poporul ?

Ei nu trimit raspunsuri, ei cand trimit raspunsuri dau raspunsuri copiind legea. Dar nu spun ca da, doar citesc legea. Nu stiu unde se va juca, poate nu se joaca, poate vrea Domnul, si nu se joaca, poate vrea sa nu se joace pentru ca nu mai avem sanse noi, poate vrea sa nu se joace pentru ca nu mai au sanse ei.

Poate in ultimul meci ii bate Craiova, si mergem noi la plimbare. Meciul se joaca, dar nu ma mai intereseaza unde se joaca, nu mai are miza. Voi nu vedeti cata nebunia in tara asta, si voi sunteti jurnalisti, si voi mai tipati, mai spuneti, dar ce sa faci in atata balamuc ?”