Android 13: Google Face o Schimbare RADICALA la care NU Ne Asteptam!

Android 13 Google Face Schimbare RADICALA Asteptam servicii accesibilitate

Android 13 este urmatoarea generatie a sistemului de operare pe care compania Google il pregateste pentru lansare in lunile urmatoare, foarte multe modificari foarte bune fiind pregatite pentru a fi impuse pentru binele utilizatorilor. Android 13 a avut deja dezvaluite unele dintre schimbarile majore la care Google a lucrat foarte intens pana acum, iar inca una foarte importanta a fost dezvaluita in mod oficial pentru miliarde de oameni.

Android 13 are dezvaluit faptul ca va impiedica utilizarea neautorizata a serviciilor de accesibilitate pe care le are implementate de catre Google, chiar daca acest lucru ar putea afecta posibilitatea de a mai instala si deschide aplicatii din magazine terte de aplicatii. Android 13 nu le va mai permite nici aplicatiilor malitioase sa abuzeze de sistemul serviciilor de accesibilitate pentru a controla telefoanele oamenilor, ceea ce in final nu este doar bun, ci si esential.

Android 13: Google Face o Schimbare RADICALA la care NU Ne Asteptam!

Android 13 Google Face Schimbare RADICALA Asteptam servicii accesibilitate restrictie

Android 13 le va permite in continuare oamenilor sa instaleze aplicatii din magazine terte, doar ca tot ceea ce mai pot face ele fara acordul nostru, sau exploatand permisiunile pe care le primesc, va fi foarte sever limitat, in final. Cei de la Google vor oferi o metoda usoara pentru a reactiva setarile care le permit aplicatiilor din magazine terte sa faca tot ceea ce vor in Android 13, dar nu se stie in ce masura aceasta setare va ramane activa, sau nu, I ncontinuare.

Android 13 are facute aceste modificari pentru ca utilizatorii sa beneficieze de un nivel mai crescut de securitate in momentul in care sunt folosite de catre oameni, dar e nevoie de mult mai mult pentru ca lucrurile sa fie imbunatatite major. Android 13 nu va putea sa le ofere utilizatorilor de telefoane si tablete un nivel ridicat de securitate pana cand nu va avea masuri foarte similare cu cele ale iOS implementate de catre compania Google.

Android 13 este pregatit pentru lansare in cursul lunilor urmatoare, fiind in pregatire o perioada lunga in care va fi testat temeinic de catre utilizatori si dezvoltatori, inainte de a fi lansat in versiunea sa finala pentru toata lumea.