Formula 1: Anuntul INCREDIBIL pentru Lewis Hamilton de la Mercedes

Formula 1 Anuntul INCREDIBIL Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 a inceput cum nu se poate mai prost pentru Lewis Hamilton, celebrul pilot britanic avand parte de o perioada extrem de tumultoasa in ultimele saptamani, cu multe curse pierdute, iar pentru toate acestea, el a dat vina pe masina noua a Mercedes. Cei de la Mercedes au spus in repetate randuri ca lucreaza cu Lewis Hamilton pentru a repara toate deficientele pe care masina de Formula 1 le are, iar totul pentru ca el sa poata castiga cat mai multe curse.

Formula 1 va continua cu mai multe curse in perioada urmatoare, iar conform informatiilor oferite de catre Toto Wolff, seful echipei germane, in momentul de fata se lucreaza intens pentru a se repara problemele raportate de catre Lewis Hamilton pana acum. Toto Wolff spune ca pana la cursa inaugurala a Grand Prix-ului de la Miami, masina de Formula 1 ar trebui sa fie pe placul lui Lewis Hamilton, astfel incat pilotul sa inceapa sa castige curse.

Formula 1: Anuntul INCREDIBIL pentru Lewis Hamilton de la Mercedes

Formula 1 nu se va opri indiferent daca masina celor de la Mercedes va fi pregatita pentru urmatoarele curse, sau nu, insa Toto Wolff spune ca s-au gasit deja diverse directii in care se poate lucra pentru imbunatatirea masinii, cu colaborarea lui Lewis Hamilton. In baza tuturor acestor modificari, dar si a curselor de antrenament pe care Lewis Hamilton le va face cu masina de Formula 1 a celor de la Mercedes, e foarte posibil ca evolutiile sale sa se imbunatateasca.

“De când ne-am întors din Italia, am învățat cât de mult am putut din weekend și, în paralel, învățarea noastră a continuat în tunelul de vânt și simulări. Am găsit mai multe direcții pentru îmbunătățirea mașinii și vom efectua experimente în Miami pentru a corela aceste simulări și, sperăm, să confirmăm calea de dezvoltare pentru cursele viitoare.

Această echipă și-a demonstrat rezistența de-a lungul multor ani, iar începutul dificil al acestui sezon a aprins un foc în fiecare membru al echipei, hotărât să-l îndrepte. Îmi vine în minte dictonul „mările netede nu fac navigatori buni”.”

Formula 1 este o competitie foarte dificila, iar in momentul de fata cei de la Mercedes se afla pe o pozitie foarte proasta in clasamentul constructorilor, dar ea nu e la fel de proasta precum cea a lui Lewis Hamilton in clasamentul pilotilor. Lewis Hamilton are nevoie de multe victorii in cursele de Formula 1 care vor urma daca vrea sa mai spere la o posibila castigare a titlului de campion in acest sezon, dar totul pare a fi destul de improbabil, din pacate.

Formula 1 ne va mai aduce cu siguranta foarte mult spectacol, mai ales daca Lewis Hamilton si Max Verstappen vor continua sa se lupte pentru victoria fiecarei curse, dar ramane de vazut ce va reusi sa faca Mercedes in saptamanile urmatoare.