DACIA Duster: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Popularul SUV Romanesc

DACIA Duster Anuntul Oficial IMPORTANT Popularul SUV Romanesc

DACIA Duster, SUV-ul produs de catre compania DACIA pentru pietele din intreaga lume, este in centrul unui anunt extrem de important care ne arata inca o data ca masina romaneasca este de departe foarte populata in Romania. Mai exact, conform cifrelor privind inmatricularile pentru luna aprilie a anului 2022, DACIA Duster s-a plasat pe locul al doilea in topul masinilor care au inregistrat cele mai multe inmatriculari.

DACIA Duster a fost inmatriculata in 577 de exemplare in cursul lunii aprilie in Romania, fiind depasita doar de catre Logan, care a avut cu sub 200 de unitati in plus in materie de inmatriculari, diferenta fiind normala daca ne uitam si la preturile celor 2 masini. DACIA Duster este mult mai scumpa, dar si mai veche, decat actuala generatie a Logan, insa chiar si asa, romanii o cauta cu foarte mare interes in aceasta perioada, si nu sunt singurii.

DACIA Duster: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Popularul SUV Romanesc

DACIA Duster este o masina facuta pe o platforma veche de peste 10 ani de zile, si in ciuda facelift-ului recent, ramane totusi cu tehnologii vechi pentru o masina de acest gen, dar totul este in concordanta cu pretul cerut pentru ea. DACIA Duster este inferioara in comparatie cu alte SUV-uri din gama sa, de la alti producatori, dar cu toate acestea inregistreaza vanzari surprinzator de bune, si asta in conditiile in care piata auto se schimba radical.

DACIA Duster nu va avea parte in forma actuala de actualizari importante, o masina de generatie noua fiind asteptata pentru lansare abia in 2023, cu disponibilitate in reprezentante si pentru clienti abia in cursul anului 2024. Desigur ca acea masina va reprezenta o revolutie pentru linia de SUV-uri care sunt vandute de catre producatorul roman, dar ea va avea deasemenea si un pret de vanzare mult mai mare, asa ca e bine sa fim pregatiti si pentru asta.

DACIA Duster este disponibila in momentul de fata pentru achizitie in Romania de catre oricine este interesat, insa e bine sa stiti ca exista si o perioada lunga de asteptare pentru a primi modelul dorit de la compania DACIA.