LIDL Romania: Oficiala Informare, ce da GRATUIT Clientilor Romani Acum

LIDL Romania Oficiala Informare GRATUIT Clientilor Romani Acum

LIDL Romania a anuntat pentru toti romanii o decizie foarte importanta prin care ne ofera gratuit in momentul de fata ceva ce foarte multa lume ar vrea sa primeasca, iar asta pentru ca vorbim despre o masura pe care trebuie sa o avem in vedere. Daca sunteti interesati de premii care sa va fie utile, atunci LIDL Romania are pentru noi ceva ce trebuie sa fie in atentia noastra, mai ales ca e oferit pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania spune in cadrul mesajului de mai jos ca multumita lansarii noului serial Chef Mat, le ofera romanilor posibilitatea de a castiga un mixer vertical Philips, sau vouchere in valoare de 200 de LEI, cu care putem cumpara orice ne dorim. Vorbim despre nu mai putin de 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare pe care le putem folosi pentru a achizitiona oricare dintre produsele pe care LIDL Romania le vinde in momentul de fata in oricare dintre magazinele sale.

LIDL Romania: Oficiala Informare, ce da GRATUIT Clientilor Romani Acum

LIDL Romania ne cere, ca de obicei, sa cumparam produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din toata Romania, iar asta pentru ca nu e nevoie de ceva suplimentar, ca in cazul altor promotii similare. LIDL Romania a simplificat cat se poate de mult acest concurs special de care se pot bucura romanii din intreaga tara, astfel ca nu trebuie decat sa respectam aceste reguli simple pentru a avea sansa de a primi oricare dintre premii.

LIDL Romania nu obliga clientii din tara sa aiba card LIDL Plus pentru a putea beneficia de aceasta oferta speciala care este disponibila in momentul de fata, deci e bine sa stiti despre acest lucru, deci nu trebuie sa va blocati in asa ceva. Pe de alta parte, cei de la LIDL Romania ar putea oferi vocher-ul castigatorilor doar pentru utilizare in cadrul LIDL Plus, asa ca trebuie sa aveti in vedere inclusiv acest aspect, si ar putea fi nevoie sa va faceti un card.

LIDL Romania are mai multe informatii despre promotie disponibile direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, trebuie sa intrati acolo pentru a afla mai multe detlaii despre ceea ce inseamna aceasta noua promotie, si ce se ofera gratuit.