DACIA Duster 3: Doua Schimbari IMPORTANTE Gandite pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 Doua Schimbari IMPORTANTE Gandite Noul SUV

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA vrea sa le lanseze pentru clientii din toata lumea, are foarte multe schimbari importante pregatite de catre DACIA, insa unele dintre ele vor veni special in acest model. Avand in vedere ca DACIA Duster 3 ar trebui sa revolutioneze SUV-urile DACIA asa cum le stim in momentul de fata, e de asteptat ca modificarile sa fie pe masura asteptarilor oamenilor, dar unele dintre noutati vor veni ca surprize mari.

DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba unele influente din design-ul masinilor Aston Martin, indiferent sub ce forma se va manifesta acest lucru, iar asta pentru ca de ceva vreme design-ul e supervizat de un fost sef al companiei britanice. Acesta s-a alarutat companiei DACIA cu peste jumatate de an in urma, iar chiar daca DACIA Duster 3 e deja in dezvoltare de ceva vreme, el isi va pune amprenta asupra felului in care va arata urmatorul model de SUV al DACIA.

DACIA Duster 3: Doua Schimbari IMPORTANTE Gandite pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 nu va semana cu Aston Martin, nu va ganditi la acest lucru, dar e posibil sa vedem unele influente din stilul de dezvoltare a masinilor companiei Aston Martin. Cat de mult se va schimba DACIA Duster 3, si cat de multe vom vedea de la Aston Martin, e greu de spus, mai aes ca in general masinile companiei britanice sunt cu mult mai scumpe, dar ar fi interesant sa existe si unele surprize frumoase pentru cei care vor sa-si cumpere un SUV nou de la DACIA.

DACIA Duster 3 va avea si alte modificari facute pentru a se reduce costurile de productie ale noului model de SUV, astfel ca vom vedea mult mai multe materiale reciclate folosite pentru componentele sale.Separat de aceste masuri pentru reducerea costurilor de fabricatie pentru DACIA Duster 3, e foarte posibil sa mai vedem si altele, cei de la DACIA avand planuri foarte mari in ceea ce priveste noul model de masina pe care vor sa il vanda.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in mod oficial undeva in cursul anului 2023 de catre cei de la DACIA, insa vanzarile in reprezentante, si livrarile catre clienti, ar trebui sa inceapa prin 2024.