Netflix: Informarea cu Vesti BUNE pentru Abonatii din Romania

Netflix Informarea Vesti BUNE Abonatii Romania

Netflix a publicat o noua informare pentru clientii din toata Romania, una care ar trebui sa fie in atentia oamenilor care se uita la filme in cadrul platformei de streaming video la cerere in momentul de fata, iar asta pentru ca vestile sunt foarte bune. Zilele aceste au fost lansate in cadrul platformei o serie noua de titluri foarte interesante pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere in momentul de fata, unele fiind asteptate de ceva vreme.

Netflix spune in primul rand ca in cadrul platformei sale a fost lansat filmul Ghost in a Shell: SAC_2045 Sustainable War, un titlu extrem de interesant care era asteptat de foarte multa lume de ceva vreme deja. Daca sunteti fani ai Workin’ Moms, atunci e bine sa stiti ca sezonul 6 al serialului a fost lansat in mod oficial in cadrul platformei, extrem de multi fani ai seriei fiind foarte interesati sa il vada de ceva vreme deja, deci acum puteti face tot.

Netflix: Informarea cu Vesti BUNE pentru Abonatii din Romania

Netflix a lansat deasemenea inclusiv sezonul 4 al The Circle, episoadele 5 – 8 fiind acum disponibile pentru toata lumea, o veste extrem de buna despre care ar trebui sa stie toti fanii care l-au urmarit pana in momentul de fata. Daca asteptati si filmul Our Father, atunci vestea buna este ca acum il puteti urmari in cadrul platformei, el punand in atentia oamenilor o poveste extrem de serioasa legata de fertilizarea in vitro din SUA.

Netflix ne mai pune deasemenea la dispozitie in cadrul platformei sale inclusiv Save Beauty, un titlul original lansat chiar acum, la fel ca si The Lincoln Lawyer, un serial, nu un film, daca va aduceti aminte de titlul mult mai vechi. Toate aceste titluri noi au fost lansate de catre compania americana pentru toata lumea chiar de vineri dimineata, deci daca le-ati vazut pe unele, atunci e bine sa stiti ca v-au mai ramas celelalte pe care le puteti vedea.

Netflix a mai lansat deasemenea inclusiv alte titluri foarte interesante in cadrul platformei sale in dimineata zilei de vineri, deci exista mult mai multe filme si seriale interesante de vazut pentru toata lumea atunci.