WhatsApp: Decizia IMPORTANTA care a Surprins Multa Lume Deja

WhatsApp Decizia IMPORTANTA Surprins Multa Lume Deja

WhatsApp a luat o decizie foarte importanta care deja incepe sa genereze destule discutii, dupa ce a luat prin surprindere destul de multa lume, iar asta pentru ca a fost dezvaluita fara vreo atentionare prealabila. Mai exact, cei de la WhatsApp au lansat in India, de ceva vreme, un sistem de transferuri de bani care functioneaza impreuna cu bancile locale, iar acum i-a anuntat pe utilizatorii acestui sistem ca numele lor real va fi afisat cand vor face transferuri de bani.

WhatsApp nu a mai mentionat pana acum aceasta informatie pentru clientii care folosesc acest sistem, asa ca pentru multi totul a fost o surpriza destul de mare, mai ales ca in India multi utilizatori folosesc pseudonime. Cei care credeau ca le vor putea folosi in continuare pentru platile mobile au avut parte de o surpriza foarte mare cand au aflat ca de fapt vor fi folosite numele reale atunci cand sunt afisate transferurile prin WhatsApp catre diverse persoane.

WhatsApp: Decizia IMPORTANTA care a Surprins Multa Lume Deja

WhatsApp nu a impus pana acum aceasta masura in India, insa extinderea capacitatii sale de a oferi serviciul de la 40 de milioane de oameni la 100 de milioane de oameni a adus si aceasta masura. Informatiile cu privire la identitatea reala a celor care fac transferuri de bani este preluata de la banca emitenta a cardurilor care sunt folosite pentru tranzactii de catre oameni, asa ca ei nu trebie sa furnizeze in mod efectiv aceste informatii catre platforma de mesagerie.

WhatsApp ar trebui sa lanseze inclusiv in Europa la un moment dat sisteme similare pentru cei care sunt dornici sa faca transferuri de bani, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cum ar putea arata totul. E imposibil de spus de pe acum daca WhatsApp va avea acces si la informatii privind numele reale ale oamenilor, dar ramane de vazut si cata lume ar putea fi, sau nu, de acord cu faptul ca platforma ar putea vedea aceste date cand isi ofera serviciul.

WhatsApp nu are deocamdata o posibila data stabilita pentru a lansa acest serviciun in Europa, in special in Uniunea Europeana, dar in Marea Britanie sunt pornite discutii pentru a o oferi.