BCR Romania: Anuntul Oficial, ce NU Stiau Multi Clienti din Romani

BCR Romania Anuntul Oficial NU Stiau Multi Clienti Romani

BCR Romania ii notifica pe clientii din intreaga tara in legatura cu decizii foarte importante pe care le-a luat pentru ei, iar asta in conditiile in care are un numar foarte mare de oameni care-i folosesc serviciile la nivel national. Cei de la BCR Romania au lansat de ceva vreme o aplicatie speciala pentru mobile banking numita George, aceasta fiind gandita pentru a le permite clientilor sa-si administreze conturile bancare de la distanta, direct de pe telefoane.

BCR Romania a implementat in aceasta aplicatie o varietate de functii speciale pentru clientii din toata Romania, iar una dintre ele este legata de platile recurente pe care le putem face prin intermediul aplicatiei de mobile banking. Multumita acestui sistem pe care BCR Romania ni-l ofera, putem programa plati care sa fie facute automat din conturile noastre catre alte persoane, totul fara ca noi sa fim nevoiti sa le mai facem manual de fiecare data.

BCR Romania: Anuntul Oficial, ce NU Stiau Multi Clienti din Romani

BCR Romania spune ca aceste plati recurente pot fi facute catre orice beneficiar, fara probleme, asa ca nu este necesar decat sa le programam in prealabil, iar banii vor fi retrasi din conturi si trimisi catre oricare dintre conturile bancare existente. Cei de la BCR Romania au implementat acest sistem dupa ce el a fost integrat in cadurl aplicatiilor si sistemelor altor banci din toata lumea, asa ca vorbim despre vesti foarte bune pentru clienti.

BCR Romania le readuce deasemenea aminte clientilor din tara noastra despre faptul ca inca are implementat un sistem special care ne ofera posibilitatea de a primi inapoi o parte dintre banii pe care ii cheltuim la cumparaturi. Pana recent cei de la BCR Romania au avut deasemenea o promotie prin care ofereau 500 de LEi lunar catre un client norocos care profita de acest sistem, dar aceasta a fost oprita de ceva vreme, din pacate.

BCR Romania mai are si alte promotii extrem de interesante care sunt disponibile pentru toata lumea, asa ca merita sa le avem in atentie cat ele inca sunt disponibile in mod oficial pentru noi chiar in acest moment.