WhatsApp: Noutatile IMPORTANTE pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Noutatile IMPORTANTE Telefoanele iPhone Android

WhatsApp face in ultima perioada o serie de schimbari extrem de importante pentru milioanele de utilizatori din intreaga lume, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre noutati extrem de interesante. Cei de la WhatsApp vor sa le ofere cat mai multor utilizatori posibilitatea de a se bucura de functii speciale in cadrul aplicatiei de mesagerie, iar acum concentrarea pare sa fie intr-o foarte mare masura pe grupurile de conversatii din cadrul aplicatiei.

WhatsApp vrea sa imbunatateasca radical experienta de care au parte toti cei care folosesc versiunea pentru iPhone si Android a aplicatiei pentur a discuta in grupuri de conversatii, si v-am vorbit despre unele dintre ele. V-am spus acum cateva luni ca WhatsApp creeaza comunitatile pentru a permite combinarea grupurilor, aceasta fiind una dintre cele mai importante masuri de pana acum, ea urmand a avea un impact majora asupra modului in care folosim grupurile de conversatii.

WhatsApp: Noutatile IMPORTANTE pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp lucreaza deasemenea inclusiv la implementarea unor masuri care sa ne permita sa parasim grupurile de conversatii fara ca vreo alta persoana sa stie acest lucru, ceva imposibil de facut acum. In aceeasi masura, WhatsApp vrea sa ne ofer eposibilitatea de a vedea care este lista anterioara de participanti la un grup de conversatii, iar asta pentru ca parasind grupurile fara ca alte persoane sa stie, va fi ascunsa actiunea noastra de alte persoane din grupuri.

WhatsApp mai gandeste inclusiv alte schimbari importante pentru grupurile de conversatii, oferind recent inclusiv posibilitatea de a adauga nu mai putin de 512 persoane intr-un grup de conversatii. Asa cum Facebook a pus foarte mare accent pe grupurile din cadrul Facebook, acum WhatsApp pune un accent similar pe grupurile de conversatii din cadrul aplicatiei sale de mesagerie, iar compania vrea sa ne ofere si mai multe schimbari interesante in viitorul nu foarte indepartat.

WhatsApp lucreaza si la alte schimbari care nu au legatura cu grupurile de conversatii, dar acestea vor fi lansate aoficial abia in momentul in care totul va fi 100% pregtit pentru a fi oferit in mod oficial.