Formula 1: Lewis Hamilton DEZAMAGESTE Inaintea Cursei de la Monaco

Formula 1 Lewis Hamilton DEZAMAGESTE Inaintea Cursei Monaco

Formula 1 va continua in acest weekend cu Marele Premiu al Monaco, iar Lewis Hamilton ale transmite fanilor cateva vesti foarte proaste pentru care unii probabil ca nu erau pregatiti, dar cu toate acestea ele vin astazi. Lewis Hamilton afirma ca pista circuitului de Formula 1 de la Monaco este mai denivelata decat in anii trecuti, spunand chiar ca ar fi cea mai denivelata pe care a concurat vreodata, ceea ce desigur ca ii va afecta performantele.

Lewis Hamilton a afirmat ca masina celor de la Mercedes „sare” dintr-o parte in alta pe circuitul de Formula 1 de la Monaco, iar asta face extrem de dificila obtinerea de performante insemnate, el plasandu-se doar pe locul 12 in prima zi de antrenamente. George Russell a avut o zi mult mai buna decat Lewis Hamilton pe circuitul de la Monaco, el plasandu-se pe locul 6 in randul pilotilor de Formula 1 care au concurat in cadrul curselor.

Formula 1 se desfasoara in mod obisnuit pe circuite care sunt extrem de bine gandite pentru a sustine deplasarea cu mare viteza a masinilor, insa Lewis Hamilton se plange de probleme foarte serioase in timpul deplasarilor pe care le face. Cei de la Mercedes au lucrat intens la imbunatatirea performantelor pe care masina de Formula 1 le are, iar Lewis Hamilton se arata chiar foarte increzator cu privire la evolutia in cadrula cestei curse, insa se pare ca situatia e cu mult diferita.

„Există 100 de denivelări pe o singură dreaptă. Nu știu dacă ceilalți trăiesc la fel ca noi. Dar este cea mai accidentată plimbare cu montagne russe. Este cea mai accidentată pistă vreodată. Este probabil cea mai accidentată pistă pe care am condus-o vreodată. Asta face dificilă, dar în general mașina noastră sare foarte mult.

Este diferit săritul față de ceea ce am experimentat în trecut, deoarece este și în [virurile] de viteză mică, dar nu este aero. Denivelările fac totul mai rău. A pune o tură împreună este, wow, un teren cu totul nou. Nu-mi amintesc să fi experimentat așa ceva înainte.”

Lewis Hamilton spune ca niciodata in cariera sa de Formula 1 nu a avut experiente de acest gen in cadrul curselor in care a concurat, afirmand ca fiecare tur facut pe pista este ca o senzatie complet noua pentru el, ceea ce sigur va dezamagi multi fani. Lewis Hamilton se lupta de la debutul sezonului de Formula 1 sa-si regaseasca forma anilor anteriori, si sa obtina victoriile pe care le spera, insa se pare ca acest lucru este foarte departe de a se intampla.

Formula 1 va continua in urmatoarele saptamani cu multe alte curse importante, astfel ca ramane de vazut in ce masura pilotul britanic va reusi sa obtina victoriile pe care cu siguranta si le doreste extrem de mult in aceasta perioada.