ING Bank: Notificare de AVERTIZARE pentru Toti Clientii din Toata Romania

ING Bank Clientii Informati ATENTIONARE URGENTA Romania

ING Bank transmite o foarte importanta notificare de avertizare a clientilor din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca incearca sa ii “puna in garda” pe toti cei care-i folosesc serviciile. Exact precum in cazurile anterioare, cei de la ING Bank le transmit si acum clientilor din toata Romania faptul ca este in plina desfasurare o campanie de tip phishing care se foloseste de identitatea sa pentru a pacali oamenii sa isi cedeze datele personale, sau date de logare in conturi.

ING Bank nu este la prima atentionare de acest gen, iar asta pentru ca in trecut au venit si altele, foarte importante, care ne-au aratat cat de serioase sunt lucrurile, si de ce este nevoie sa ne protejam. Stiti deja ca de ceva vreme sunt constant derulate diverse campanii de tip phishing in Romania, dar si ca foarte multi romani sunt vizati, fara sa stie, de aceasta problema extrem de serioasa, care din pacate afecteaza intreaga lume, nu doar tara noastra.

ING Bank ne Avertizeaza iar Privind Atacurile de tip Phishing in Romania

ING Bank Clientii Informati ATENTIONARE URGENTA Romania atacuri phishing

ING Bank a publicat pe website-ul sau in repetate randuri informatii cu privire la modul in care ne putem proteja impotriva atacurilor de tip phishing, iar asta pentru ca foarte multi romani au nevoie de ajutor. Vorbim despre explicatii cu privire la modul in care se defasoara aceste tipuri de atacuri, dar si date care sa ne ajute sa ne dam seama cand suntem tinta unui asemenea tip de atac, si ce trebuie sa facem pentru a ne proteja, si a cere ajutor la nevoie.

ING Bank a avut, cel mai probabil, clienti care au fost afectati de atacuri de tip phishing pana in momentul de fata, iar de aceea, probabil, a decis a emita aceasta notificare acum cu privire la problema existenta. In general, aceste atacuri de tip phishing sunt derulat eprin email, sau chiar SMS, asa ca trebuie sa fiti vigilenti si sa nu va incredeti in chiar orice fel de mesaje care va ajung in telefoanele, sau in casutele de email, de la entitati necunoscute voua.

Din pacate nu se stie cand se vor termina aceste atacuri, iar daca aveti banii furati, este important sa stiti ca in anumite situatii ar putea fi imposibila recuperarea lor, deci de aceea este crucial sa va protejati impotriva furturilor.