LIDL Romania: Decizia Oficiala si ce da GRATUIT Oricaror Clienti Romani

LIDL Romania Decizia Oficiala GRATUIT Oricaror Clienti Romani

LIDL Romania ii bucura pe clientii din toata Romania cu un anunt grozav prin care dezvaluie ceea ce ofera gratuit in momentul de fata pentru oricare dintre cei care ajung in magazinele sale pentru a-si face achizitiile in aceasta perioada. Vorbim despre o promotie speciala pe care LIDL Romania o deruleaza de ceva vreme pentru clientii din toata Romania in ideea de a ii ajuta sa se bucure de o serie de premii extrem de interesante.

LIDL Romania a pornit aceasta promotie de ceva vreme pentru clientii sai, si a decis sa ofere un premiu principal in valoare de 3.000 de LEI pentru toti cei care decid sa participe la campania sa, insa are deasemenea si 30 de vouchere in valoare de 150 de Lei fiecare. Vorbim despre o campanie derulata de catre cei de la LIDL Romania cu promovarea produselor brand-ului Camara Noastra, unul dintre cele care s-a bucurat de mult succes in Romania.

LIDL Romania: Decizia Oficiala si ce da GRATUIT Oricaror Clienti Romani

LIDL Romania Decizia Oficiala GRATUIT Oricaror Clienti Romani camara romaneasca

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere cel putin un produs din gama Camara Noastra, impreuna cu altele de minim 70 de LEI, pentru a se putea inscrie in aceasta promotie speciala care este desfasurata in toate magazinele sale. Vorbim despre o promotie care ne poate aduce premii foarte mari in bani, premii pe care nu ar trebui sa le trecem usor cu vederea, mai ales ca sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp.

Campania pe care LIDL o desfasoara este deschisa tuturor romanilor, indiferent daca au un card LIDL Plus, sau nu, astfel ca nu trebuie sa ne facem griji din acest punct de vedere pentru ca nu exista vreo limitare de acest gen in momentul de fata. Asta inseamna ca puteti sa cumparati orice fel de produse doriti, atat timp cat mai exista si unul din gama Camara Noastra, si ar trebui sa profitati din plin de tot ceea ce aduce aceasta promotie pentru noi.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pana aproape de jumatatea lunii iunie, asa ca e bine sa o aveti complet in vedere pana in acel moment pentru a nu risca sa regretati ca nu ati facut nimic in timp util pentru a putea castiga banii.