WhatsApp: Noua Schimbare Majora Facuta in SECRET pe iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Majora SECRET iPhone Android

WhatsApp continua sa ne surprinda cu schimbari foarte importante pregatite in secret pentru toti cei care folosesc aplicatia de mesagerie pe iPhone si Android, iar aceasta despre care vorbim astazi este una de foarte mare interes. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze pentru utilizatorii din intreaga lume o noua functie care ne permite sa anulam rapid stergerea unui mesaj din cadrul unei conversatii, poate chiar si din grupuri.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata aceasta functie extrem de interesanta pe care aplicatia pentru Android o are integrata in versiune beta acum, dar ea va ajunge inclusiv in aplicatia pentru telefoanele iPhone in curand. Puteti vedea ca multumita acestei functii un mesaj care a fost sters are acum afisata o optiune de a anula respectiva stergere pentru a ne permite sa recuperam respectivul mesaj daca l-am sters din greseala.

WhatsApp: Noua Schimbare Majora Facuta in SECRET pe iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Majora SECRET iPhone Android recuperare mesaje

WhatsApp a implementat de foarte multa vreme optiuni pentru stergerea mesajelor atat din telefoanele noastre, cat si din telefoanele interlocutorilor, dar acum vedem pentru prima oara una care sa ne permita sa le recuperam. Exista o functie similara pentru statusurile pe care le publicam in cadrul platformei de mesagerie, iar acum vine una care sa ne permita sa facem asta pe iPhone si Android inclusiv in conversatiile noastre.

WhatsApp ne permite sa recuperam mesajele timp de doar cateva secunde dupa ce ele au fost sterse, deci nu avem decat o perioada foarte redusa de timp in care putem sa profitam de aceasta functionalitate, insa important este ca ea exista. Ideea din spatele sistemului este una extrem de buna, si e bine ca intr-un final s-a gandit compania sa ne ofere si asa ceva, deci trebuie doar sa profitam de tot cat inca este disponibil.

WhatsApp mai are si foarte multe alte functii foarte importante pregatite pentru implementare, asa ca nu ramane decat sa vedem cat anume va dura pana cand si mai multe surprize grozave vor fi disponibile pentru noi toti.