Netflix face Schimbari COLOSALE cu Impact pentru Filme si Seriale

Netflix Schimbari COLOSALE Impact Filme Seriale

Netflix face o serie de schimbari colosale in aceasta perioada, platforma de streaming video la cerere luand cateva decizii extrem de importante care vor avea un impact extrem de mare pentru viitoarele filme si seriale. Problema cea mai mare pentru Netflix este ca a incetat sa mai creasca, adica sa mai genereze abonati noi, trimestrul fiscal anterior aratand foarte clar acest lucru, iar acum compania americana vrea sa faca o serie de schimbari majore.

Netflix lucreaza de ceva vreme la un abonament special, ieftin, care ar afisa si reclame pentru filme, totul in ideea de a le permite oamenilor cu bugete reduse sa aiba totusi un abonament in platforma. Mai toate platformele de streaming video la cerere vor sa adauge abonamente similare pentru oameni, asa ca nu vorbim despre vreo inovatie, ci doar despre o incercare a Netflix de a concura mai serios cu celelalte platforme de streaming video la cerere din intreaga lume.

Netflix face Schimbari COLOSALE cu Impact pentru Filme si Seriale

Netflix fac etotusi o alta modificare majora pentru felul in care alege filmele pe care le produce, iar asta pentru ca vrea sa se concentreze pe productii care au un impact major, cam asa cum face si restul caselor de productie. Desigur ca Netflix nu are universul Marvel, sau cel al DC Comics, insa incearca sa produca filme care sa aiba un impact major, si cel mai probabil se va baza pe actori de renume pentru a avea succesul pe care-l asteapta de la aceste titluri.

Netflix ar fi deasemenea hotarata sa renunte la divizia care lucreaza la productia de animatii, filme independente, sau cele de familie, iar asta pentru ca ele genereaza profitul cel mai mic. Practic, Netflix ar incepe sa reduca acele costuri care genereaza pierderi pentru companie, si ar urma sa se concentreze doar pe ceea ce produce intr-adevar profit, o idee nu chiar atat de rea, daca ne uitam si la ceea ce face concurenta sa in momentul de fata.

Netflix pune in aplicare aceste planuri chiar acum, dar ramane de vazut cat va dura pana cand se va vedea si impactul pe care ele urmeaza sa il aiba pentru abonatii din intreaga lume.