WhatsApp: Masura URGENTA Luata pentru iPhone si Android Acum

WhatsApp Masura URGENTA Luata iPhone Android Acum

WhatsApp este fortata sa ia o noua masura de urgenta pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca este fortata sa faca acest lucru din cauza faptului ca oamenii au conturile furate usor. Pentru ca oamenii nu vor sa-si activeze sistemuil de autentificare in 2 pasi pentru conturile WhatsApp sau poate pentru ca nu stiu cum, cei de la WhatsApp s-au gandit ca ar fi cazul sa faca ei aceasta procedura pentru noi.

WhatsApp a decis sa implementeze o noua functionalitate care le va permite utilizatorilor sa beneficieze de un sistem suplimentar de securitate pentru protejarea conturilor pe care le folosesc in platforma. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, atunci cand vrem sa ne logam in WhatsApp, ni se cere un cod suplimentar de autentificare, masura avand menirea de a ii atentiona pe oameni in legatura cu ceea ce se intampla de fapt cand primesc aceste coduri.

WhatsApp: Masura URGENTA Luata pentru iPhone si Android Acum

WhatsApp Masura URGENTA Luata iPhone Android Acum autentificare dubla

WhatsApp este o platforma vizata de hackeri, foarte multi oameni avand conturile furate usor de catre diverse persoane care au profitat de naivitatea lor si le-au cerut sa le furnizeze coduri de autentificare primite prin SMS. Oamenii care nu stiu la ce folosesc aceste coduri trimise de WhatsApp au fost pacaliti sa le ofere unor hackeri care s-au logat in conturi de pe propriile telefoane, lasandu-i pe detinatorii reali fara posibilitatea de a-si folosi conturile.

WhatsApp implementeaza acum acest sistem de autentificare dubla prin trimiterea unui al doilea cod de autentificare, iar in cazul celui de-al doilea ii si alerteaza pe oameni in legatura cu ceea ce se intampla. In mod teoretic, acest sistem ar trebui sa reduca substantial numarul de conturi WhatsApp furate de la oameni obisnuiti, insa desigur ca nimeni nu poate garanta acest lucru, asa ca ramane sa vedem ce anume se va intampla si daca problemele vor fi rezolvate intr-adevar.

WhatsApp lucreaza deocamdata la acest sistem in versiune beta, si nu se stie cand anume il va lansa in mod oficial, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa ne fie oferit in mod oficial de catre companie.