ING Bank: IMPORTANTA Informare pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank IMPORTANTA Informare TOTI Clientii Romania

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, le transmite clientilor din toata tara o informare extrem de importanta despre care ar trebui sa stie cu totii acum pentru ca aduce in discutie ceva ce trebuie cunoscut de oricine. ING Bank a implementat in cadrul aplicatiei Home’Bank o multitudine de functii speciale gandite pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a se bucura de un control cat mai bun al conturilor bancare.

ING Bank le aduce in atentie clientilor din toata Romania functiile speciale care sunt disponibile in cadrul aplicatiei pentru telefoane si tablete, iar dupa cum puteti vedea si pe website-ul bancii, exista destule de care putem profita chiar acum. Vorbim despre functii si optiuni de control pentru aplicatia Home’Bank a celor de la ING Bank care elimina necesitatea de a mai merge la o agentie a bancii, sau de a folosi serviciile de internet banking.

ING Bank: IMPORTANTA Informare pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank si-a lansat aplicatia Home’Bank pentru telefoane mobile cu foarte mult timp in urma, iar asta pentru ca a dorit sa le ofere clientilor simplitate in ceea ce priveste interactiunea cu banca si conturile lor bancare. De la aflarea iBAN-ului, schimbarea PIN-ului pentru card, vizualizarea informatiilor despre banii din conturi, tranzactii, si pana la luarea unui credit, cei de la ING Bank ofera o multitudine de functii foarte utile in aplicatia lor.

ING Bank stie foarte bine cat de important este pentru foarte multi dintre clientii din Romania sa aiba parte de o aplicatie de acest gen, dar si de functii dedicate pentru controlul conturilor bancare, asa ca ideea de a o oferi este una extrem de buna pentru multa lume. Cei de la ING Bank isi si imbunatatesc in mod constant aplicatia pentru iPhone si Android, astfel ca in mod constant ne sunt oferite noi functii importante.

ING Bank isi distribuie aplicatia prin intermediul App Store si a Google Play Store pentru toti clientii din Romania care sunt dornici sa o instaleze chiar acum in telefoanele cu iPhone si Android.