LIDL Romania: Notificarea Romanilor, ce Ofera Gratuit Clientilor din Tara

LIDL Romania Notificarea Romanilor Ofera Gratuit Clientilor Tara

LIDL Romania are o notificare extrem de importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care oricare dintre ei se pot bucura. Mai exact, vorbim despre o decizie a celor de la LIDL Romania de a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga un Mini Cooper, plus multe alte premii, daca aleg sa cumpere produse de la Gelatelli din oricare dintre magazinele sale din toata tara.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie de ceva vreme pentru Romani, insa ea mai este disponibila doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de ceva, ar fi bine sa profitati chiar acum de ofertele speciale care sunt disponibile pentru noi acum. LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o masina Mini Cooper impreuna cu 10 Frigidere Retro, dar si 10 boxe portabile de la Sony, deci vestile sunt bune.

LIDL Romania: Notificarea Romanilor, ce Ofera Gratuit Clientilor din Tara

LIDL Romania Notificarea Romanilor Ofera Gratuit Clientilor Tara mini cooper

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara doar sa cumpere produse din oricare dintre magazinele sale in valoare de doar 70 de LEI, insa printre ele trebuie sa se regaseasca inclusiv unul de la Gelatelli pentru a se confirma participarea la promotia aflata in derulare. Daca nu veti respecta aceste conditi pe care LIDL Romania le impune, si daca nu va veti inscrie in website-ul companiei pentru a fi luati in calcul la extragerea la sorti, nu veti putea castiga premiile oferite.

LIDL Romania are aceasta promotie deschisa pentru oricare dintre romanii din toata tara care sunt dornici sa participe acum, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, pentru ca nu trebuie sa aveti un card LIDL Plus, sau ceva similar. Ideea de a permite oricaror romani sa participe la aceasta promotie pe care LIDL o desfasoara acum este una extrem de buna, deci ar fi bine sa profitati acum de ea, inainte ca aceasta sa dispara in totalitate.

LIDL Romania mai deruleaza promotia pana in data de 31 iulie, deci daca pana atunci nu decideti sa participati, atunci veti pierde complet sansa de a castiga oricare dintre premiile foarte bune care sunt disponibile acum.