Volodimir Zelenski: 144 de soldati ucrainieni salvati de la armata rusa

Volodimir Zelenski 144 soldati ucrainieni salvati armata rusa

Volodimir Zelenski a confirmat in mod oficial faptul ca 144 de soldati ucrainiei au fost recuperati de catre Ucraina de la armata rusa, un numar foarte mare de oameni cu varste cuprinse intre 19 si 65 de ani care au scapat de teroarea despre care se vorbeste in randul prizonierilor de razboi sechestrati de catre rusi.

Acesta nu este primul schimb de prizonieri de razboi dintre Ucraina si Rusia, altele fiind facute pana in momentul de fata, si desigur ca nu vor fi ultimele pentru ca inca mai exista foarte multi oameni de recuperat de catre ambele tari in cursul urmatoarelor luni in care ostilitatile nu se vor termina.

Vești optimiste și foarte importante: 144 de soldați ucraineni s-au întors acasă din captivitatea rusă. 59 militari ai Gărzii Naționale, 30 – Marinei; 28 – armata, 17 polițiști de frontieră, 9 teroriști și un polițist. Cel mai în vârstă dintre concediați are 65 de ani, cel mai tânăr 19.

În special, 95 de fundași Azovstal se întorc acasă. Sunt recunoscător Agenției Centrale de Informații și tuturor celor care au lucrat pentru acest rezultat. Vom face totul pentru a aduce acasă fiecare bărbat și femeie ucraineană.

author avatar
Redactia iDevice.ro