Cristiano Ronaldo ar fi interesat sa Plece de la Manchester United si legatura cu Messi

Cristiano Ronaldo interesat Plece Manchester United legatura Messi

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni si mai valorosi jucatori de fotbal din istorie, ar putea pleca de la Manchester United in cursul urmatoarelor luni, iar decizia ar putea avea legatura cu Lionel Messi. Conform presei din Marea Britanie, Manchester United ar vrea sa plece de la Manchester United pentru ca Lionel Messi i-ar putea depasi recorduri de goluri inscrise in Champions League, iar asta deoarece argentinianul inca are succes cu PSG in competitia europeana.

Manchester United l-a primit pe Cristiano Ronald cu bratele deschise in momentul in care jucatorul a dorit sa se intoarca, insa succesul sau la echipa britanica a fost departe de a fi garantat, si departe de a fi atins. Unii dintre voi probabil stiti deja ca Manchester United nu s-a calificat in urmatorul sezon al Champions League, chiar daca l-a avut pe Cristiano Ronaldo, iar acum jucatorul vrea sa plece la o echipa care inca mai evolueaza in competitia europeana.

Manchester United l-ar putea pierde pe Cristiano Ronaldo din cauza lui Messi

Temerile lui Manchester United vis-a-vis de capacitatea lui Messi de a-i depasi recordul de goluri inscrise in Champions League este totusi destul de greu de inteles daca ne gandim ca nici argentinianul nu se descurca prea bine la PSG. Ronaldo nu vrea sa joace in Europa League cu Manchester United, si daca tot nu s-a retras din activitate, vrea sa joace in continuare la cel mai inalt nivel, atat timp cat poate, mai ales ca in iarna urmeaza si Campionatul Mondial 2022.

Cristiano Ronaldo are 141 de goluri inscrise in Champions League pana acum, iar Lionel Messi este la 16 goluri distanta de el, dar este cu 2 ani mai tanar, deci are timp sa recupereze acea diferenta. E greu de spus daca Ronaldo ar putea reusi sa plece de la Manchester United, insa cei de la Mirror spun ca portughezul ar fi “disperat” sa plece de la echipa, chiar daca nu e tocmai usor sa faca acest lucru in momentul de fata, iar asta in principal din cauza salariului sau.

Manchester United a acceptat pretentiile lui Cristiano Ronaldo atat in ceea ce priveste salariul, cat si celelalte dorinte ale portughezului, dar chiar si asa nu a avut succesul dorit cu el, iar acum acesta vrea sa-si incerce norocul altundeva.