Ucraina este acuzata de Belarus ca ar fi incercat sa o atace

Ucraina acuzata Belarus incercat sa atace

Ucraina este acuzata de catre Belarus ca ar fi incercat sa o atace, dictatorul Alexander Lukashenko afirmand ca o serie de rachete ar fi fost lansate impotriva tarii sale acum 3 zile, ele vizand tinte militare, dar ar fi fost interceptate in tranzit si distruse, astfel ca nu au produs pagube de vreun fel.

Belarus a ajutat Rusia in razboiul din Ucraina, iar vladimir Putin incearca sa atraga tara in conflictul sau, fara succes real pana in momentul de fata, dar s-a zvonit ca rusii ar putea ataca tinte de pe teritoriul tarii sale aliate pentru a forta o intrare a acesteia in razboi, iar acest lucru a fost confirmat de catre dictatorul aliat al lui Vladimir Putin.

Razboiul din Ucraina a generat probleme extrem de mari pentru Rusia, iar daca Belarus ar decide sa i se alature, atunci sansele sale de reusita ar creste. Desigur ca ar fi nevoie de o motivatie extrem de serioasa pentru bielorusi pentru a-si trimite soldatii sa lupte in tara lor vecina, astfel ca ramane de vazut in ce masura s-ar putea intampla acest lucru, si car ar putea dura.

author avatar
Redactia iDevice.ro