Notificarea CEC Bank pentru Romani, premii de pana la 10.000 de LEI Anuntate

Notificarea CEC Bank Romani premii 10.000 LEI Anuntate

CEC Bank, cea mai veche banca din Romania, ii notifica pe clientii romani in legatura cu o promotie speciala care este derulata in aceasta perioada, si multumita careia oamenii au sansa de a castiga o serie de premii valoroase. Vorbim despre carduri cadou de pana la 10.000 de LEI oferite de catre CEC Bank pentru clientii care isi folosesc cardurile VISA pentru plati facute pe diverse achizitii care sunt realizate in tara noastra la orice fel de comercianti.

CEC Bank le spune romanilor ca pentru plati cumulate de minim 500 de LEI in perioada de desfasurare a campaniei, facute cu ale lor carduri VISA, oamenii au sansa de a castiga cardurile cadou cu valoare de pana la 10.000 de LEI. Conform mecanismului campaniei, CEC Bank ofera 5 carduri cadou la eMAG cu valoarea de 10.000 de LEI, plus inca 20 de carduri cadou la Carrefour cu valoarea de 2.000 de LEI, deci vorbim despre premii totale de 90.000 de LEI oferite.

CEC Bank ofera gratuit carduri cadou la eMAG si Carrefour

Campania se desfasoara in tara noastra incepand din data de 17 iunie, cei de la CEC Bank anuntand inclusiv atunci ceea ce le este oferit romanilor, sau cel putin celor care vor sa participe la aceasta promotie. Cardurile cadou care sunt oferite ca parte a acestei campanii pot fi folosite pentru orice fel de achizitii care pot fi realizate prin intermediul eMAG sau a Carrefour, deci nu primiti suma de bani, ci doar carduri cadou care au respectiva valoare monetara.

Nu exista alte limitari in ceea ce priveste ceea ce puteti cumpara pentru a indeplini cerinta principala a acestei campanii, deci puteti sa faceti orice fel de achizitii vreti folosind cardul VISA de la CEC Bank. Nu veti fi totusi singurii care vor dori sa castige premiile care sunt puse la bataie, asa ca e bine sa fiti constienti de acest lucru, si de faptul ca s-ar putea sa nu castigati vreunul dintre cardurile cadou care sunt oferite gratuit de catre banca in cadrul campaniei.

CEC Bank are pe website-ul mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala care este in plin proces de derulare in Romania, asa ca puteti afla mai multe informatii de acolo in legatura cu ea.