WhatsApp, Trucul din iPhone si Android pe care Trebuie sa il Folosesti

WhatsApp Trucul iPhone Android Trebuie Folosesti

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, le ofera utilizatorilor cu telefoane iPhone si Android posibilitatea de a se bucura de o varietate de functii. Una dintre el este ca un truc foarte util despre care foarte putina lume stie, iar asta pentru ca nu e tocmai usor de ajuns la sectiunea in care exista informatii cu privire la el, si prin care poate fi activat pentru a fi folosit de catre oameni.

WhatsApp le ofera oamenilor cu telfeoanele iPhone si Android posibilitatea de a activa un sistem care cripteaza backup-urile cu toate conversatiile pe care ei le au deja in platforma. Aplicatia WhatsApp este capabila de ani de zile sa faca backup-uri pentru conversatiile pe care le purtam prin iPhone si Android, astfel incat atunci cand ne schimbam telefonul, sa putem avea parte de absolut toate conversatiile fara a fi nevoie sa ne complicam prea mult cu recuperarea lor.

WhatsApp, Trucul din iPhone si Android pe care Trebuie sa il Folosesti

WhatsApp Trucul iPhone Android Trebuie Folosesti backup securizat

WhatsApp a fost ani la rand criticata din cauza faptului ca nu le ofera oamenilor posibilitatea de a isi cripta backup-urile asa cum cripteaza mesajele pe care le trimit intre ei, dar problema a fost rezolvata. Cei de la WhatsApp au rezolvat-o cu ceva timp in urma, insa nu toata lumea stie despre existenta acestei functii, mai ales daca vorbim despre oameni care abia incep sa foloseasca platforma de mesagerie pentru a comunica cu diverse persoane in mod obisnuit.

WhatsApp ofera posibilitatea de criptare a backup-urilor pe oricare dintre telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, deci nu exista vreo limitare din acest punct de vedere, si oricine se poate bucura de tot. Criptarea presupune setarea unei parole care sa ne ofere acces la backup-urile criptate in viitor, cand schimbam telefoanele iPhone sau Android, iar in lipsa ei, WhatsApp va refuza sa ne permita sa instalam backup-urile pe telefoanele noi.

WhatsApp ne recomanda de ceva vreme sa ne folosim de aceasta functionalitate in telefoanele voastre, si ar fi bine sa nu o ignorati, pentru ca multumita ei putem sa ne bucuram de mai multa siguranta pentru conversatii.