Volodimir Zelenski: Rusia este o Amenintare Terorista pentru Lume

Volodimir Zelenski Rusia Amenintare Terorista Lume

Volodimir Zelenski acuza din nou Rusia ca este un stat terorist, iar asta din cauza faptului ca astazi a atacat cu rachete o clinica privata, si centrul orasului Vinitia, 23 de persoane fiind ucise in urma atacului, inclusiv copii, alte cateva zeci fiind ranite.

“Niciun stat din lume nu reprezintă o asemenea amenințare teroristă ca Rusia. Niciun alt stat din lume nu își permite să distrugă orașe pașnice și viața umană obișnuită cu rachete de croazieră și artilerie cu reacție în fiecare zi.

În urma unui singur atac cu rachetă asupra orașului nostru Vinnytsia, 23 de persoane au fost ucise. Trei copii sub zece ani. Și acesta, din păcate, nu este încă numărul final. Analiza reziduurilor este în curs. Zeci de persoane sunt listate ca date dispărute. Printre cei internați sunt răniți grav.

Rusia a tăiat viețile civililor exact când avea loc o conferință despre crimele de război rusești în Țările de Jos, la Haga. Nicio altă organizație teroristă nu a avut îndrăzneala să ucidă din nou atunci când comunitatea internațională discută despre crimele anterioare.

Rusia și-a arătat astfel atitudinea față de dreptul internațional, față de Europa și față de întreaga lume civilizată. După aceea, nimeni nu poate avea nicio îndoială că este nevoie cât mai curând posibil de un Tribunal Special pentru agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.”

author avatar
Redactia iDevice.ro