DEDEMAN Notifica Toti Romanii cu o Avertizare Privind o Problema Reala

DEDEMAN Notifica toti Romanii Avertizare Problema Reala

DEDEMAN a publicat cu doar cateva ore in urma o avertizare care ii vizeaza nu doar pe clientii sai din toata Romania, ci pe toti romanii din tara, iar asta deoarece aduce in discutie o problema extrem de serioasa, care se poate dovedi a fi si periculoasa. Cei de la DEDEMAN sunt fortati din nou sa ii avertizeze pe romani in legatura cu fraudele online care incep sa devina din ce in ce mai dese si care in cazurile cele mai rele ne pot lasa inclusiv fara banii din conturile bancare.

DEDEMAN le spune romanilor ca nu organizeaza sondaje, concursuri online, sau alte campanii promotionale cu revendicarea de premii, iar cele care exista pe internet sunt atacuri de tip phishing, sau alte forme de fraude informatice. Acesta nu este prima oara in 2022 cand DEDEMAN face avertizari de acest gen pentru romani, fiind obligata acum cateva luni sa faca altele similare pentru ca, din pacate, fraudele online se distribuie cu rapiditate de ceva vreme.

DEDEMAN Notifica Toti Romanii cu o Avertizare Privind o Problema Reala

DEDEMAN ne aduce in atentie deasemenea faptul ca nu trebuie sa dam curs campaniilor sau mesajelor de acest gen pe care le primim prin SMS, e-mail, facebook, whatsApp, sau alte tipuri de retele de socializare, sau mesagerie. Daca primim cereri de a ne furniza datele personale, sau datele cardurilor, cei de la DEDEMAN ne spun sa nu le oferim sub nicio forma persoanelor necunoscute, iar asta pentru ca ele pot fi folosite impotriva noastra.

DEDEMAN transmite faptul ca toate concursurile pe care le organizeaza, sunt anuntate pe oricare dintre canalele sale oficiale, astfel ca trebuie sa verificati pe paginile sale de pe retelele de socializare, sau pe website, daca un concurs este real, sau nu. Daca gasiti acolo informatii cu privire la un asemenea tip de concurs, atunci puteti fi siguri ca el este real, insa daca nu-l gasiti acolo, atunci puteti considera ca aveti un fata o frauda online, si nimic real.

DEDEMAN nu e singura companie romaneasca de la care vedem avertizari de acest gen in momentul de fata, iar asta pentru ca fraudele online continua sa fie o problema foarte serioasa in intreaga lume, din pacate pentru noi.