DACIA Duster 3: FOTO Spion cu Noua Generatie a SUV-ului Romanesc

DACIA Duster 3 FOTO Spion Noua Generatie SUV Romanesc

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie a SUV-ului romanesc pe care DACIA se pregateste sa o lanseze pe piata, iar asa cum era de asteptat, testele pentru noua masina au inceput si pe drumurile publice. Mai jos puteti vedea primele imagini spion cu DACIA Duster 3 surprinse de catre o publicatie din Spania, masina fiind scoasa pe drumurile publice pentru teste, asa cum era de asteptat, dar caroseria folosita nu va fi cea finala, ci este una de test, luata de la Renault Captur

DACIA Duster 3 va arata complet diferit fata de actuala versiune a SUV-ului romanesc, dar nu asa precum in imaginile de mai jos, care ne arata practic design-ul Renault Captur, ci mai mult precum un Bigster. Cei de la DACIA vor sa tina ascuns bine design-ul pe care DACIA Duster 3 il va avea din moment ce testeaza masina cu o caroserie de Renault Captur, insa pe partea de performante pe drum conteaza mai mult ceea ce se ascunde sub caroserie.

DACIA Duster 3 FOTO Spion Noua Generatie SUV Romanesc fata

DACIA Duster 3: FOTO Spion cu Noua Generatie a SUV-ului Romanesc

DACIA Duster 3 are numele de cod P1310 in cadrul DACIA, iar dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, caroseria Renault Captur a trebuit sa fie serios modificata pentru a sustine componentele noului SUV. Cei de la DACIA vor sa testeze multiple dintre aceste componente ale DACIA Duster 3 inainte ca masina sa fie lansata pe drumurile publice, dar fara a dezvalui si care va fi design-ul final al masinii, poate si pentru ca inca nu este gata de a fi facut public ?

DACIA Duster 3 FOTO Spion Noua Generatie SUV Romanesc lateral

DACIA Duster 3 va avea o versiune alungita a platformei CMF-B, pe care e fabricat si Renault Captur, sau Sandero si Jogger, iar asta confirma faptul ca noua masina va fi mai lunga decat cea actuala. Stim deja ca DACIA Duster 3 va fi vanduta in versiuni care au motoare pe benzina si pe GPL, insa inclusiv un model hibrid va fi oferit, cu tractiune integrala, doar ca il vom vedea cel mai devreme prin 2024, sau chiar 2025, dupa ce va fi lansata oficial intreaga serie.

DACIA Duster 3 FOTO Spion Noua Generatie SUV Romanesc spate

DACIA Duster 3 va fi o masina extrem de interesanta cand va fi lansata in mod oficial, doar ca ramane de vazut si cati de mari vor fi in final schimbarile pentru caroserie, pe care Renault vrea sa le tina ascunse bine.

DACIA Duster 3 FOTO Spion Noua Generatie SUV Romanesc profil