Vodafone: Informarea Oficiala, ce da Gratuit Clientilor, Oricine poate Profita

Vodafone Informarea Oficiala Gratuit Clientilor Oricine Profita

Vodafone a publicat o informare oficiala extrem de importanta pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit oricarora dintre ei ceva de care poate ca ar trebui sa tina cont. Vorbim despre faptul ca Vodafone le ofera oricaror clienti din toata Romania posibilitatea de a castiga gratuit 45 de abonamente de 2 persoane pentru festivalul Untold, la care este si partener de conectivitate, conform declaratiilor publicate.

Vodafone le cere clientilor din toata Romania sa faca doar ceva foarte simplu pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre cele 45 de abonamente duble pentru acces la Untol. Fie accesati aplicatia MyVodafone pentru iPhone si Android, fie mergeti in oricare dintre magazinele operatorului de telecomunicatii, si veti fi in mod automat inscrisi pentru a participa la aceasta campanie speciala care este desfasurata acum in Romania pentru orice clienti.

Vodafone: Informarea Oficiala, ce da Gratuit Clientilor, Oricine poate Profita

Vodafone ne spune ca trebuie sa avem cea mai recenta versiune a aplicatiei MyVodafone pentru iPhone si Android pentru a putea fi inregistrati in cadrul promotiei si a avea sansa de a castiga oricare dintre abonamente. In aceasta idee, asigurati-va ca ati instalat prin App Store, sau Google Play Store, cea mai recenta versiune a aplicatiei MyVodafone, altfel nu veti fi inscrisi pentru a castiga ceva, si cel mai probabil nici nu veti sti ca nu participati la promotia aflata in derulare.

Vodafone desfasoara aceasta campanie speciala pentru doar 5 zile, pana pe 25 iulie, asa ca aveti putin timp la dispozitie pentru a va inscrie, dar desigur ca vor fi si multi romani dornici sa profite de promotie. Avand in vedere ca Untol se desfasoara intre 4 – 7 august, e normal sa fie oferte de acest gen “pe ultima suta de metri”, iar Vodafone nu e singura companie care are promotii de acest gen, cei de la Kaufland avand una similara, doar ca ofera 1.000 de bilete de acces la Untold, deci aveti mai multe sanse de castig acolo acum.

Vodafone are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta promotie, asa ca daca vreti sa aflati mai multe, puteti intra acolo acum pentru a le vedea pe toate.