Avertismentul DEDEMAN pentru Clientii Romani, la ce Pericol sunt Expusi

Avertismentul DEDEMAN Clientii Romani Pericol Expusi

DEDEMAN a emis un avertisment extrem de serios pentru milioane de romani din toata tara, si despre el trebie sa stie oricine pentru ca suntem atentionati in legatura cu un pericol extrem de serios. Dupa cum prea bine stiti deja, in aceasta perioada exista foarte multe atacuri cibernetice care au in centru fraudele online, iar DEDEMAN ne atrage atentia cu privire la cele care se folosesc de identitatea sa pentru a ne pacali si a ne fura banii fara sa stim.

DEDEMAN ne atrage foarte serios atentia asupra faptului ca nu trebuie sa ne incredem in vreo forma in mesajele de pe retelele de socializare, SMS, sau email, prin care ni se cer date personale. Cei de la DEDEMAN spun ca angajatii proprii nu contacteaza clientii, sau romanii care nu sunt clienti ai companiei, pentru a le cere date personale, si ca oricand primim vreo cerere de acest gen, ar trebui sa o ignoram, eventual sa o si raportam la companie.

DEDEMAN avertizeaza romanii cu privire la fraudele online

Pe website-ul propriu, DEDEMAN vorbeste despre problemele majore reprezentate de fraudele online care au loc in Romania, si ofera detalii despre cum ne putem proteja cel mai bine. Exista numeroase metode prin care romanii pot fi pacaliti online de catre entitati necunoscute, iar in general acestea se folosesc de conturi false de pe retele de socializare, sau email-uri care par a fi trimise de catre compania romaneasca, dar realitatea e alta.

Avertismentul DEDEMAN Clientii Romani Pericol Expusi siguranta

DEDEMAN spune deasemenea ca in cazul concursurilor online trebuie sa ne uitam cu atentie daca ele sunt mentionate inclusiv pe website-ul sau, ori pe conturile sale oficiale de pe retelele de socializare. Daca gasiti vreun cont fals care isi asuma identitatea companiei, ar fi bine sa il raportati la ea pentru a se incerca inchiderea lui si evitarea pacalirii vreunor persoane, iar asta pentru ca puteti scuti multi oameni de batai serioase de cap daca afla din timp ce se poate intampla.

Din pacate, cei de la DEDEMAN emit de foarte multa vreme avertismente de acest gen pentur romani, dar campaniile cu fraudele online continua sa creasca in intensitate in ultimele luni.